Új hozzászólás Aktív témák

  • khorvat

    senior tag

    válasz Intruder2k5 #16985 üzenetére

    Hi!

    Asus WL500GP v1 semmi tunning gyari 32MB RAM / 8MB flash.
    Nekem is hasonlo problemaim voltak, hogy az rtorrent nagyobb iramu letoltesek eseten leallt. A router fizikai letoltesi felsohatarat meg tudom erositeni hogy 1200kbit/sec. En ugy okoskodtam hogy az 1200 az abszolut szelesseg amit a router kibir szal a fel- es letolteseknek ezen kell osztozniuk azaz 900download/300upload vagy 800download/400upload ertekekkel probalkoztam rtorrent grafikus feluleten korlatozva, ez viszonylag stabilla tette a torrentezest!

    "max_memory_usage = 64M" ezt a sort erdemes hasznalnom szerinted?
    Mivel az ossz RAM-om 32MB mennyi lenne az optimalis ertek szamomra hogy a torrent stabil maradjon es a netezes mellette is megbizhatoan gyorsan mukodjon?

    Egy kevesbe fontos dolog amit erdekesnek talaltam hogy a forgalom korlatoknal 1536, 384 stb ertekeket hasznaltok azaz 1024es valtoszammal kalkulaltok! En ugy tudom es talan igy is tanitottak halozatok oran hogy halozati forgalom megadasa eseten a byte/sec , kbyte/sec , Mbit/sec , MByte/sec stb. ertekeknel a valtoszam 1000!!! De ez csak gondolat ebresztesnek szantam nem kotozkodesnek:)!

    Ha a router kozeleben leszek otthon atnezem a rtorrent.conf beallitasait ujra az unlimited beallitasok mar nem mindig tarthatoak ezzel a vassal.

Új hozzászólás Aktív témák