Új hozzászólás Aktív témák

  • Badb0y

    addikt

    Jah és egy rendkívül érdekes dolog amiktől kitépem szálanként a hajam. Költözés után másik lakásba is beköttettük diginetet mint a másik helyen is és nem megy a net :W

    Reseteltem mindent miután amikor simán beírtam az új adatokat, semmi nem ment, de a reset és szűz beállítás sem segített. WL500W-ről van szó.

    Lényeg, hogy csatlakozik netre a router, wifin keresztül rá is tudok csatlakozni, nincs kis sárga felkiáltójel, de amikor meg akarok nyitni egy oldalt homokórázik és nem nyitja meg. Próbáltam kábelen keresztül is ott sincs semmi.
    Amikor direktbe rákötöm a lakásba jövő digi csatlakozóra (kimarad a router) megy a net mint állat, tehát nem ott van a gond. Vittem egy másik TP-link routert ment mint állat wifin keresztül vitte a 35/40-et. De se a sajátom se a wl520gu nem képes kezelni a netet. Tükrök vannak ahol a router van, de kivittem tükörmentes övezetbe ott sem (bár kábelen keresztül nicns jelentősége)

    Mit lehet a gebasz ??? Eredeti helyén is diginet volt. És diginet is megy mint állat, de egyszerűen a net nem megy se kábelen se wifin :( 2 gépen próbáltam, mindkettőn win7 van.

    Minőségi laptopok https://notebookokhu.business.site/

Új hozzászólás Aktív témák