Új hozzászólás Aktív témák

  • neverless

    tag

    Sziasztok.

    A héten már jelentkeztem azzal a problémával, hogy a torrent nem töltődik le teljesen, hanem csak 99.8%ig, és ott megreked. Akkor ez az új WebUI bugosságával lett magyarázva.
    Most, vasárnap óta harmadszor raktam újra a rendszert az image-es tutorial szerint, és ezúttal egy ipkg upgrade (minden conf file meghagyás) kivételével mindent változatlanul hagytam, nem nyúltam semmihez. Rögtön egy torrent-et próbltam tesztből, de sajnos ezúttal is a már leírt jelenséget produkálja. Azért fura ez, mert féléve minden gond nélkül megcsináltam a rendszert, semmi probléma nem volt. Most ugyanaz a vinyó van, ugyanaz a router, ugyanazok az image fileok.
    Azért leírom, hogy csináltam nagyvonalakban, hátha valamit rosszul csinálok:
    1 - vinyó rárak routerre, asus.ebond/2-es tutorial szerint megpartícionálom.
    2 - vinyó leszed, asztali PC-n ghosttal rárakm a 3 imaget a 3 partícióra
    3 - visszarakom a routerre, és csinálom az asus.ebond images tutorialját.
    4 - ipkg upgrade (config fileok megtartásával)
    5 - és csekkolom 2darab torrenttel is, de mindkettő 99-99.9% ig töltődik csak le, (de letöltési forgalmat utána is generál, 5-60kBps-nyit.)

    Van valami ötletetek erre?
    Ja, és ékezet elvileg sehol sincs. megnéztem a torrent file-t egy ilyen online editorral, és sehol sincs benne sem ékezet, sem más speciális karakter. A rendszer szűz mivolta miatt értelemszerűe új WebUI sincs. Nincs semmi gányolás, csak az ipkg upgrade, de nem hiszem hogy az lenne a probléma, de ha azt mondjátok, az is lehet a baj, akkor ezen ne múljon, újrahúzom akkor mégegyszer az egészet és ipkg upgrade sem lesz

Új hozzászólás Aktív témák