Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • RedCat

  senior tag

  válasz Intruder2k5 #80 üzenetére

  Én feltettem, működik, de semmi extrát nem találtam benne. Ezt én is így gondolom, de kipróbálni hogy lehet a HW NAT-ot? Később a Merlinben találtam 1-2 érdekességet, ami bug lehet? Pl vpn szerver mindenképp fut 1 db, de miért? És miért nem lehet kikapcsolni?

  Tomatót nem próbáltátok?

  [ Szerkesztve ]

 • zsolt501

  Topikgazda

  válasz Intruder2k5 #80 üzenetére

  Az jó lenne, amúgy találtam 2 bug-ot is a gyári szoftverben, az egyik az USB-s meghajtó kezelést érinti mégpedig a leválasztás után a HDD-t nem állítja le, illetve nem engedi a HDD-t használaton kívül alvómódba, míg más eszközök esetén ez pl. TV- vagy számítógép ez a lehetőség megoldott, vagyis nem hadija feleslegesen pörögni az eszközt, ha az nincs használva.

  A másik hiba viszont az 5GHz-es frekvenciát érinti, ha módosítok valamit ezen az adón, akkor egyszerűen eltűnik ez az adó, vagyis a kliensek nem látják többet az 5GHz-s részét a routernek, csak a készülék újraindítása hozza vissza ezt a részét a routernek.
  Ami érdekes, hogy ha a 2,4GHz-s részét módosítom akkor ilyen gond nincs, azt a módosítás után is tudja fogni a kliens, nem kell újraindítani hozzá a routert.

  Szóval kissé fura a gyári szoftver, jó lenne ezt jelenteni az Asus felé, csak az a baj, hogy az angol tudásommal nem akarom magamat égetni :)
  Ha valaki megtenné és jelentené az Asus-nak azt megköszönném.

  ''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''

Hozzászólok Aktív témák