Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Peci

  csendes tag

  válasz Intruder2k5 #106 üzenetére

  Köszönöm!

  Megnéztem a Tomató fw-t itt:
  http://victek.is-a-geek.com/virtual/tomatok26/status-index.html

  Elsőre ugyanaz a verzió, mint a képen. Letisztult, átlátható, és sokrétűen konfigolhat, de ezek mellett végeredményben nem igazán győzött meg. Olyan mintha egy ideje nem lenne már fejlesztve. :-(
  A vendég wifi pedig különösen hiányozna. :-)
  Azt hiszem butaság lenne erre lecserélnem a gyári szoftverét.

  A POS-ról nem lesz sehol leírás. Szerintem hét lakat alatt őrzik a bankok. De gondolj csak bele mi lenne ha kikerülne egy ilyen... :-)
  Anno még a szervizt is kihívtam, de ők is küszködtek jó ideig, végül azt ötlötték ki, hogy router. Igazuk volt.

  Szétnézek majd az Asusék háza táján, van-e értelme írni egyetlen egy csóró magyarnak...

  Az IP még mindig ugyanaz. Azt mondja a wan-nál, hogy még 20 óra 12 perc a (DHCP) bérleti jog lejárta. Ez azt jeleni a jelek szerint, hogy a nagy T(r)é 3 napra adja az IP címeket. Ez azért komoly fejlettség a régi önmagukhoz képest. Meglátjuk mennyire lesz általános mindez.

  Amúgy pedig még mindig abszolút elégedett vagyok. Semmi hibásat nem találtam még az eszközben. Illetve a lekapcsolható ledeknél egy pici lehet. Éjszakára lekapcsoltatom vele az összes wifit. Reggel amikor visszateszi magára, akkor a wifis ledeket és a hátsó fehér Asust is visszakapcsolja a hátsó led kapcsoló kikapcsolt állapota ellenére. E led kapcsoló Be-Ki, és újra nem világít. De azt hiszem ez viselhető hiba. A kék amúgy is jó, mert nem játszik reflektorosat... Szóval nagyobb baja ne legyen... :-)

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés