Új hozzászólás Aktív témák

  • AtHoS

    nagyúr

    válasz Krinyo #5344 üzenetére

    Általában nem az „értéssel” van a probléma, hanem azzal, hogy a 2 kattintással beállítható dolog valamiért csak nem akar megfelelően működni.

    Merlin FWrel gondoltam megnézem magamnak ezt a VPN kapcsolatot, ha már úgyis szó van róla itt. Beaktiváltam az első VPN szervert, engedélyeztem a LAN és internet elérést, létrehoztam dedikált felhasználót, exportáltam az .ovpn fájlt, átraktam telóra, telepítettem az OpenVPN APPot, importáltam benne a .ovpn fájlt, átírtam a fix IP-t DDNS címre és megpróbáltam csatlakozni LAN és külső mobilnetes címről is.

    LANos próbálkozásnál státusz lapon láttam a csatlakozási kísérleteket, mind sikertelenül, nem jutott el a felhasználói adatok bekéréséig...bár csak gondolom, hogy be kellett volna kérnie és az .ovpn fájllal az nem kerül át, mivel névhez undefined volt írva státusznál

    Mobilnetről való próbálkozásnál nem is láttam egyetlen kísérletet sem a státusz lapon mutatva.

    Kézzel hozzáadva új kapcsolatot - importálás helyett - már felhasználói adatokat is lehetett beírni, de így sem jött össze a kapcsolat.

    Tűzfal scriptbe beszerkesztettem udp-s VPN portcímre engedélyezést, amit a spec beállításoknál írt hozzá a mezőben (emlékezetből nem tudom visszaidézni), ami után újrapróbálkoztam...sikertelenül.

    No itt adtam fel és hagytam ezt az egyszerű műveletet a fenébe.

    [ Szerkesztve ]

    read-only mode on the forum

Új hozzászólás Aktív témák