Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • daam

  tag

  válasz Intruder2k5 #502 üzenetére

  Helló.

  Köszönöm, valóban ott volt, csak a szemem szúrta ki. :-D

  Viszont feltennék egy pár kérdést, amit hiányos számítástechnikai tudásom, és nemlétező angol tudásom miatt kicsit nehezen értek. Előre is elnézést, ha egyszerű dolgokra kérdezek, majd próbálom rövidre fogni.

  Sikerült beállítani a Virtuális Wifi-t viszonylag egyszerű volt, de jött rögtön a kérdés, hogy hogy tudnám a sávszélességét korlátozni?

  Próbáltam a Bandwidth Limitert, de rájöttem, hogy azzal egyes, vagy tartomány IP-ket vagy Mac- címeket tudok lassítani. Ha ide beírom a Virtuális hálozat mac címét az nem hoz megoldást.
  Viszont itt, ha már az szóbajött (hoztam), mik az egyes állítások pontos jelentései?
  Mia a különbség a rate és a ceil között, és a végén mi az a két limit azzal mit szabályozok?

  Ha már itt írok akkor gondolkodom egy cserén rt-n66u-ról, rt-ac68u-ra, a csere oka a3.0-ás usb lenne, de olvasgatva kicsit utánna, látom, hogy nem hozza az elvárt teljesítményt, két viszonylag nagy hdd-van felcsatolva, és azért nem mindegy, hogy milyen sebességel érem el.
  Itt lenne egy olyan kérdésem is, hogy rtorrent-et sikerült egy héten belül, már kétszer úgy elintézni, hogy újra ellenőrzi a 2TB-nyi adatot, mondanom se kell, hogy 2-3 nap mire végez vele, ha ez usb 3.0-án lenne akkor ez is gyorsulna? 3.0-ás dokkolom az van.

  Valaki akinek van ilyen router és usb 3.0-ás hdd van felcsatolva mérne egy sebességet, hogy mennyivel gyorsabb mint nálam. Köszönöm. :-)

  És amit még nem nagyon vágok, eddig ezzel nem is foglalkoztam, ugye n66u elvileg n-es wifin tudnia kéne 450 Mbps-t az, hogy a laptop 150-el csatlakozik az az eszköz miatt van, de a telefon ami tudja az ac-t is az miért csak 300 Mbps-os kapcsolatot létesít?

  A 68u az elvileg 1900 Mbps-tud, az előzőből kiindulva, nem tudom....

  Nagyon köszönöm a segítségeket.

  Üdv.

Hozzászólok Aktív témák