Új hozzászólás Aktív témák

  • MPowerPH

    félisten

    válasz ArthurShelby #5025 üzenetére

    Sajnos nem vagyok pro a halozatok teren. :( Egy biztos, mar az elejen gond adodott, messze vagyok meg attol, hogy mashonnat hozzaferhessek. Egyelore a routerre dugott hdd -t maga a router latja. AiCloud -ban bekapcsoltam a Smart Access es a Cloud Disk opciot, majd "USB alk." menuben a "Servers Center" "USB alkalmazás - Hálózati hely (Samba) megosztás / Cloud Disk" almenuben engedelyeztem a megosztast, adtam eszkoz+munkacsoport nevet, uj fiokot hoztam letre, es beallitottam a mappakra az R/W -t.
    Eddig jutottam. De nem latom a halozat fulon... Windowsban ellenoriztem az SMBv1 -et, be van kapcsolva. Halozat felderitese szinten be van kapcsolva. Mit hagytam ki? :U

    A tavoli eleres meg problemasabb. Tarr Kft a szolgaltato, ok hoztak egy Arris TG2492 kabelmodemet. Mivel a routerem 192.168.0.2 -nek irja a WAN IP -t, igy gondolom NAT -olt halozatban van. Probaltam atrakni a modemet Bridge modbe, de nem lehetseges, az a menu szerintem le van benne tiltve. Pontosabban a menu megvan, de nem tudom legorditeni, sima blank. :( Errol mondjuk talaltam infot a szolgaltato oldalan is. De egyenlore meg nem itt tartok.

    Nem ertetlen vagyok, csupan nem ez a profilom. De par eve nem volt gond a beallitassal, most itt szenvedek.

    [ Szerkesztve ]

    Don't Tread On Me

Új hozzászólás Aktív témák