Új hozzászólás Aktív témák

  • AtHoS

    nagyúr

    válasz sziku69 #1172 üzenetére

    Sok filmet még nem néztem, inkább zenét hallgattam. Zenével nem volt eddig gond és azzal a pár filmmel sem, amit sikerült onnan játszani.

    Más

    Beüzemeltem a 378.52_2 Merlin-t. Simán webes felületről egyből lehetett rakni a korábbi felépítésűre, nem problémázott.

    A régebbi FW esetén volt lehetőség az FTP részen írási/olvasási jogok beállítására a mappákon a létrehozott felhasználók számára. Most viszont automatán megoszt minden mappát a routerre kötött winyókról és nem jelenik meg ebben a menüben egyetlen eszköz sem. Nyomtam már egy gyári értékre való visszaállítást, ami szétvágta a telepített entware-t, így azt rakhattam újra (szerencsére a mapparendszer megmaradt és a már bekonfigurált rtorrent+rutorrent hamar visszaállítható volt), de eszköz ezt követően sem jelent meg sem itt, sem a Samba megosztási részen :F

    Ja igen. Entware telepítése kb 2 perc (de lehet annyi sincs), az rtorrent+rutorrent+lighttpd telepítéssel szintén hasonló időt kell eltölteni. A rutorrent pluginek több időt vesznek igénybe letöltögetni őket.

    A régi traffic adatokat is szépen megette az új FW, megérte lementeni

    Szóval pikk-pakk ment az entware beüzemelése. Mintha kicsit pörgősebb, gördülékenyebb lenne debian után.
    Viszont rutorrent a státuszsorban egy órával korábbi időt mutat, mint pl. a router rendszernapló részén olvasható. Ezt még ki kell deríteni mi a fenéért.

    read-only mode on the forum

Új hozzászólás Aktív témák