Hirdetés
- DIGI kábel TV - digitális adás
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Mozilla Firefox
- Aliexpress tapasztalatok
- [Re:] Vesztésre áll a Facebook
- Amazon
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- [Re:] Ingadozik Elon Musk vagyona, a Tesla is egy lufi lehet
- Hálózati / IP kamera
Aktív témák
-
adam007
csendes tag
FaceGen 3.1
3d arc modelezés gyorsan a FaceGen3.1 programmal megoldható. 3 fénykép segítségével. (szemből jobb és bal oldali) demo részletek: www.facegen.com A program ára kb 100'000Ft. 495 dollár. Sajnos nekem tul drága ezért társat keresek a program megvásárlására. (remélem másolható)(remélem szabad ilyet írni mert igy a program készítői is azért jól járnak) kölcségek: 50%-50% kopatibilis: 3ds max, Maya, Lightwave, Softimage Nagyon könnyű használni a programot. elérhetöségem: adam@polar.hu Ha sikerül megvenni akkor bárkinek az arcát szivesen elkészítem. (3 fotot kérek 1 órán belül kész.)
Nekem csak otthoni használatra kell. Többen is írták hogy nem szabályos többhelyre telepíteni a programot. (de remélem meg lehet csinálni) Nekem is egyszerübb lenne ha elérhető áron adnák a programokat és akkor nem kéne szervezkedni.
Természetesen Ha két embert is sikerül találni akkor 100000/3=33000Ft lesz.
3ds max formátum miatt programozok is tudják használni.
(Én a programozáshoz nem értek.)
2 hónappal ezelött chip ujság dvd mellékletén rajta volt a demo.
Kiss Ádám
Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- DIGI kábel TV - digitális adás
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Koronavírus topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- [Re:] CES 2021: AMD-s üzleti notebookok a HP-től
- [Re:] Hoppá, belépőszintű OLED tévészériával lép színre az LG
- Google Wear OS (Android Wear) okosórák topicja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- ULTRAGYORS Acer Predator XB253QGX/ 5évGAR---- IPS--240hz--0,5ms--1080p--Nvidia G-Sync---Monitor!!!
- Sérült dobozos, új, bontatlan, független Xiaomi telefonok számlával, garanciával!
- Új HP 255 G7 Multimédiás Netezős Laptop 15,6” -25% AMD A4-9125 4Gb 256GB SSD FULLHD LED MATT
- Nagykijelzős Acer /Intel Core i5-3210 / 4gb ram / 128gb ssd / Nvidia 2gb dedikált/win10 - Windows
- UrbanGlide Bike 140
Állásajánlatok
Cég: NISZ Zrt.
Város: Budapest
Cég: Polygence
Város: Budapest