Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    LOGOUT blog

    válasz hoffman_ #7250 üzenetére

    "1 TB szerintem már sok, de ezek szerint ez is relatív. De télen jön a második, mert tényleg nem elég, törölgetni márpedig nem fogok. Viszont, mivel ezt leírtam, igazad lett, tényleg nem sok :DDD"

    :DDD

    Zsenge jánykoromban (azé' annál később) azt hittem, hogy 1 TB, az húúúúú, meg aaaaa, milyen ÓRIÁSI. Aztán végre lett netem. ^^ Most 1,5 hónap alatt megtöltök ennyit 5 mbit-es kapcsolattal. :)

    "A listát nagyon köszönöm, véglegesítetted az ötéves tervet Illetve az ajánlást is, cimborám is odáig van a lightosabbakért is, elhiszem, hogy tudhatnak valamit"

    Csak nem lesz az 5 év. :) Havi termésnek nem rossz. :D
    Személy szerint meglehetősen ritkán nézek action / gore -t. (Seinen) loli, romance, (romantic) comedy, slice-of-life, shōjo, josei az én világom. Persze néha jöhet egy kis cyberpunk / post-apocalyptic / swordfight / gore is, de úgy mondanám, hogy 10 másikra jut egy ilyen.
    Ez most a Top 20-am, ha érdekel, mazsolázgathatsz ezek közül is. Csupa finomság. :))

    Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone aluházas billentyűzet ELADÓ – 20k + FOXPOST, Akko Silver kapcsolókkal 24k, komplett Epomaker Sailing (Cherry) doubleshot ABS kupakszettel 32k, és a FOXPOST-ot állom.

Új hozzászólás Aktív témák