Új hozzászólás Aktív témák

  • Tomi_Ohl

    veterán

    Tegnap mint már tudjátok, BP-n voltam, exkurzión az osztállyal. Kaptunk egy óra szabadot a Camponában. Úgyhogy KFC után egyik osztálytársammal bementünk a T-be.
    Most először nyomkodtam meg az S6 EDGE-t. Hát a sebességgel az alatt a pár perc alatt nem volt gond, az edge képernyő is tetszett. A Beállítások menü viszont még mindig nem egyértelmű, se a témákat, se az ujjlenyomatolvasót nem találtuk meg.
    Mellette volt egy Tab S, hát az 5 másodperc alatt kétszer laggolt, inkább hagytam is ott. :D
    Aztán gondoltuk, megnézzük, mitől tartják olyan jónak az iPhone-t, de erre sem a 6-nál, sem a 6 Plusnál nem jöttünk rá, úgyhogy inkább odébálltunk, nehogy azt higyjék, hogy mi is olyan csóró gyerekek vagyunk akik ájfonra áhítoznak. :D
    Volt ott egy Huawei P7 is, hát nem győzött meg, akadt eléggé.
    Mellette pedig ott volt egy Z3, még 4.4-gyel. Egy kis nyomkodás után rányomtam az update-re, hogy akkor megnézzük a Sony lollipopot élőben. Akkor jöttünk rá, hogy nekünk 8 perc múlva az épület másik felében kell lennünk.
    Már kb 80%-ra lehetett a telepítés, mikor ott kellett hagynunk, futva is alig értünk vissza. Bezzeg mások még 2-3 percet késtek, addig simán befejezte volna a frissítést. :W

    s3nsitivity délelőtt nem jellemző, hogy nyomkodnám, délután pedig sokat azért van bekapcsolva, mert általában ki szoktam fényképezni a könyvekből a nekem kellő dolgokat, hogy ne kelljen cipekedni. Nem lenne szerencsés 3 görbülettel a hátamban, amiből az egyik ráadásul majdnem 50 fokos.
    Szóval azokat nézem.

    Balathruin már csak 5.5-6 óra megy mostanában.

    [ Szerkesztve ]

    Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.

Új hozzászólás Aktív témák