Új hozzászólás Aktív témák

  • akooos

    veterán

    válasz Aryon87 #57428 üzenetére

    Pólus centerben. Sem a g2-re, sem a v10-re nem tettem tokot. A notera is tényleg csak a kerekített kijelző miatt. Ha nem edge lenne, akkor lenne rajta egy fólia hátul aztán szevasz.

    Mentic, kali:
    Aryon P10 plusos védőszentje nem először szólt bele olyanba amihez semmi köze nincs (róla pedig fogalma) és átforgatta olyanra a sztorit, hogy muszáj volt rá reagálnom. Az volt a lényeg, hogy a Note 8 akkuidejerol kérdezte Aryont egy tag. Én válaszoltam, hogy az átlagos felhasználással( nem 4 óra folyamatos fotózással) simán kibír egy napot, ha nem 400 képet akar csinálni valaki, mint Aryon.
    Erre jön a fotós úr, hogy akkor én még biztos nem csináltam végig egy több órás divatfotózást két nővel és gyerekkel. Hát lol. Ez se nem normális se nem átlagos felhasználás. És amikor kinevettem, hogy nehogymar egy kurva telefonnal vagánykodjon portfoliofotózáson, akkor én voltam a rohadek. Bodrik pedig 1 hónapos kitiltással jutalmazott. Ez a csávó nem először szól bele olyan dologba, amihez semmi köze nincs. Múltkor is valami vicceset írtam Aryonnak, erre nekemugrik a semmiből, mint egy anyaoroszlán.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák