Új hozzászólás Aktív témák

  • anytime

    őstag

    válasz Quqesz #56200 üzenetére

    Szia,

    csak egy visszajelzés a vegyes file-okkal kapcsolatban. "Küzdelmem" odáig jutott, hogy a lányom által használt két-három alkalmazást megvizslatva, "fogamat összeszorítva" vettem a "bátorságot" :) és az alkalmazáskezelőben töröltem a tárolt adatokat.

    Gondoltam, nagyot nem alakítok, hisz a legintenzívebben használt alkalmazás is 125 MB-os volt, de sok kicsi sokra megy a szabad tárhely alapon, belevágtam.

    Mikor töröltem az adatokat, a legnagyobb, azaz a 125 MB-os app mérete 83 MB-ra "zsugorodott". Gondoltam is, ez igen :).

    Miután a szóban forgó appoknál ezt egyenként elvégeztem és törlésenként beléptem a tárhely menüpontba és ellenőrizgettem az eredményeket ...

    ... láss csodát, az utolsó app műtétje után, a 2,6 GB-os vegyes file mérete 55 MB-ra csökkent :).

    Egyszóval igazad lett, valószínűleg a használat közben megtekintett file-okat, videókat letöltötte a telefon. Egy szó mint száz, a megoldás megvan a folyamatos karbantartáshoz :), köszönöm a tippet.

    Már csak az a kérdés, ha ilyen mennyiségű adatot letölt a vegyes file-ok közé, ezt miért nem tudom megnézni a tárhely menüpontban?

    Szerinted a telefont PC-re kötve ezt valahol megtalálhatom?

    Ez azért is lenne fontos nekem, mert így azokat a videókat nem veszteném el ezzel a törlési metódussal amit a lányom készít. Most csak azok maradtak meg, amelyek az app account-ja tárolt a szerveren, valamint az app-os beállításai, úgymint ismerősök, stb ....

    Persze, ha másként nem megy, ezt alkalmazom, hisz a teló újrahúzásával is repült minden és lényegesen tovább tartott :) a művelet.

    Köszi,
    A

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák