Új hozzászólás Aktív témák

  • Blackmirror

    senior tag

    válasz Aryon87 #34766 üzenetére

    Ok akkor ezen változtattak ezek szerint, jó irányban.
    Amikor kereskedelemben dolgoztam mi műszaki cikkekkel nem foglalkoztunk ezért ezzel nem vagyok képben.
    Ruházati üzletet vezettem, ott úgy volt hogy visszahozta blokkal, aztán raktuk a selejtbe a vevő meg levásárolta és ennyi.
    Persze jó magyar emberek erre rárepültek és próbáltak visszaélni vele, de ilyenkor adtuk a panaszkönyvet és a fogyvéd címét :D Persze egyik esetben sem fordultak hozzájuk ... vajon miért ;]
    Volt egy nő , rá mondjuk majdnem rendőrt hívtam úgy felhúzott. Járt be hozzánk kb havonta egyszer. Jól öltözött volt, és amikor bejött egész jól is vásárolt úgy összegben (szóval nem a legolcsóbb izéket vette meg nem egy darabot). Viszont előfordult nála a csere is. Amikor észrevette azt hogy milyen vásárlóbarát módon vita nélkül cserélünk eszébe jutott egy jó ötlet. Ugye mivel sokat vásárolt már volt sokk blokkja... meg volt sok címkéje is (tudjátok amin az ár meg a márkanév van és levágod, majd kidobod) Na ő ezeket szépen eltette. És egy napon beállított egy nagy szatyi ruhával, hogy ezt ennek és ennek vette de nem lett jó stb levásárolná, benne vannak a blokkok meg ezek a címkék is de azt már nem tudja melyik ruhához tartozik csak mellé tette.
    Mondom oké, nem is annyira fontosak a cetlik, inkább a blokkok érdekelnek főleg nézzen körül amíg szétválogatom, hogy mire szeretné levásárolni.
    A blokkok és a cetlik rendben is voltak, mi márkánk, beazonosíthatóan, Ok.
    Nézem a ruhákat , hát bakker :D :W Egyik ruhát sem árultuk soha valami divatja múlt turkáloból vagy vmi minőségtelen kínai piacról összeszedett ruha. Itt még reméltem hogy tévedés lesz, nem akar átverni a kedves vásárló . Ami biztossá tette a dolgot az az volt amikor jobban szemügyre vettem a ruhát akkor észrevettem hogy banyek kivágta belülről a mi ruháinkból a márkajelzést (anyag cimke) és ezekbe a gagyi szarokba gondosan belevarrta varrógéppel. Szóval kb azt képzeljetek el hogy egy Levi's farmert veszel levagod a belső piros Levi's címkét , belevarrod a csájníz farmeredbe, aztán viszed cserélni.

    Szerencsére mióta nem dolgozom kereskedelemben kisimultak a ráncaim is amik azért keletkeztek mert nem mondhattam az emberek szemébe azt amit épp éreztem hogy mondanék ;]

    iPhone X@R, iPad Pro

Új hozzászólás Aktív témák