Új hozzászólás Aktív témák

  • w333

    félisten

    válasz MartOOn #19029 üzenetére

    Az a baj lehet hogy én egy ilyen finnyás vagyok ... én mielőtt megvásárolok egy telefont alaposan letesztelem, egyből azzal kezdem a nyomkodást ami számomra fontos és a multitasking nekem nagyon fontos, szeretem azt amikor 20-30 alakalmazás van a multitaskingban és amikor újra a kezembe veszem a telefont és elindítok egy alkalmazást akkor ugyan onnan folytatom ahol abbahagytam pl. Facebook nagyon keveset használom napi 2-3 alkalommal elkezdek görgetni de valami közbejön így bezárom, mikor újra elindítom akkor ugyan onnan görgetem tovább, nincs kedvem újra 300 postot végig görgetni amit már láttam :( játszani nem játszom ez nem érdekel, akkor ott a Messenger ugyan ez ... elkezdem a szöveget írni bármi közbe jön, bezárom az alkalmazást majd később ugyan onnan folytatom, S6 újratöltötte azt sem tudtam hogy mit kezdtem el írni, aztán ott a böngészés baromi idegesítő ha egy weboldal újratölt főleg ha gyorsan meg akarok valami nézni és nem fejeztem be az olvasást (szifon a multitaskingban tarja pontosan ugyan ott ahová görgettem a weboldalt)

    Na most innentől kezdve ha ez nem működik tökéletesen akkor számomra kiábrándító a telefon és nem nyomkodom tovább (hiába jó a kamera, hiába jó a kijelző, hiába gyors) ha ezt a kényelmet nem tudja nyújtani akkor továbbhaladok és megnyomkodok egy másik telefont ... de ez csak egy példa, hiába lenne jó a multitasking egy telefonnál ha kamerában sz*r akkor sem kell !

    Szerintem ennyi pénzért elvárható lenne hogy szinte tökéletes legyen ... nem azt akarom hogy reggelente kávét főzzön, hanem azt hogy amire kitaláltak azt tudja, ha ezeket az elvárásaimat tudja akkor megyek a kasszához és fizetek, ha nem ... akkor tovább keresgélek ! :R

    Szerk.

    S3 LTE -nek megadtam az esély 2 hónap alatt nem volt képes bizonyítani így eladtam, aztán ott volt a G2 ami egy kibaszott jó telefon volt, fotós topikban ha visszaolvasol csak azért adtam el mert Lollipop frissítéssel tönkre vágták a kamerát így az is elment, aztán jött az S6 aminek kb. 6 hónap bizalmat szavaztam, a Samu ott köpte magát szembe amikor kiadta za S6 Edge + a manuális kamerával amit az S6 csak most kapott meg a 6.0.1 frissítéssel, pedig előtte legalább kapott 4-5 frissítést ... menyiből tartott volna belerakni egy frissítésbe ?

    Aztán ott az S7 megjelenés, az S6 felhasználók az S7 bemutatása után kapták meg a frissítést ... mikor a h*lye is látja hogy már Január közepén készen volt a frissítés :U

    Szóval nem kell ezen csodálkozni hogy az ilyenek miatt kicsit berágtam !

    [ Szerkesztve ]

    iPhone 13 Pro Max & iPhone SE

Új hozzászólás Aktív témák