Új hozzászólás Aktív témák

  • Micsurin

    nagyúr

    válasz r4z #16846 üzenetére

    Ja jó :D
    Én semmiért nem adnám a motort, soha az a szabadság amit kapsz . :) Kisebb hiba , hmm , igaz ezért van az , hogy igaz nem hiszed de a kocsis nyolcvan százalékban figyel , a motoros százhúszban. (Igen ez az oktatómtól van ! :D )
    Szerintem nem veszélyesebb mint az autó , csak ésszel és odafigyelve kell menni. Apám lassan húsz éve van két keréken , két motort nyomtak ki szegény alól , tudta , hogy kell esni , karcolások (kop kop kop) és akkor jön az , hogy az én korosztályom nem figyel nagy képű (oh akkor jelen :) ) , máshogy látjuk igen az oktatótól is megkaptam ezt. Majd mikor mentem a ötödik , hatodik forgalmi óra után (kilencvenkilenc százalékos kressz khm khm) és jobbat mentem mint a húsz éve autót vezető felnőttek akkor azért nézett. (nyolcvan százhúsz igaz ? ) S nem szólt meg többet ! "túramotoron " túra nem túra , supersport nem supersport , supermoto nem supermoto , mind nyolcvan plusz paci (persze a nagy ccm :) )kb százötven kilógramm mellé , az mennyi is ? Egy ló per kilógramm kb , sőt , akár lehet ez a szám kettő per egy is.(én a 9 lóerős CG-n is féltem , most meg a tuningolt 2T gépeket keressem , hogy ha lesz rá keret vegyek egyet) Ez mind mind beállítottság kérdése te nem ülnél soha motorra én meg talán még mínusz tízben is elmennék suliba , talán tényleg csak a korom szól belőlem.

    Banyek , pedig nem szoktam sokat írni. :)

    @norbert1998: Sajnos nem magamtól kell majd félteni . :( ( A fentebb írt BMW-s példa él még mindig szerintem.) Meg , még szeptember nyolc sem volt meg , tehát még a jogsi sincs a kezemben. :D (Pedig milyen jó is lenne az .) Az a bánatom , hogy a 2T gépekről csak huuu nyomjuk 7000+ rpm vidik vannak youtuben , semmi értelme túra vagy valami . :( Pedig attól , hogy 2T sokat pörög nem KELL pörgetni , lehetne vele normálisan menni.

    NE menj vele , barátomnak megragadt a hengerben a dugó , mondanom sem kell ő , hogy járt. Ha a gép nem száz százalék akkor---> garázs.

    [ Szerkesztve ]

    The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

Új hozzászólás Aktív témák