- Ubuntu Linux
- Vírusirtó topic
- [Re:] Nagy pofont kapott a tőzsdétől a Deezer
- Milyen program, ami...?
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- [Re:] Már nem a Tesla a világ legnagyobb elektromos autó-gyártója
- Microsoft Excel topic
- Linux - haladóknak
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bittorrent topik
-
IT café
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
batai15
félisten
jogos igen, de azért a gyári cucc nem rossz ! wp alatt is jó hogy vissza húzza ezeket beállításokat stb..
ami felkur a google rendszerében hogy játékok is mért nem vannak felhőbe szinkronizálva.
főleg romoláskor idegesítő ,ezért nem játszom .jó titanium backup, de az meg plussz meló."A tűzoltó nem azért rohan be az égő házba, mert rettenthetetlen, hanem mert az elhivatottsága erősebb a félelménél". John C. Maxwell*******
-
davis999sola
tag
-
w333
félisten
válasz
davis999sola #104 üzenetére
LOL ... szerintem egy 0 lemaradt a végéről !
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
randras_83
addikt
Mondjuk ha meg onnan nézed, hogy a Sony elad egy terméket a saját fejlesztésű cuccaival és felületével, ami alatt az aktuális droid fut, akkor valahol érthető a dolog. Persze ezzel nem az akarom mondani, hogy egyetértek a megoldással, csak van egy ilyen szemszög is. Emellett még mindig állítom, hogy az átlagos user teljesen elvan a Sony felülettel. Csak mi szakbarbárok akarunk mindig rootolni, meg BL-t nyitni, meg színt kalibrálni meg ilyen hülyeségek
(#104) davis999sola: annyiért veszek kettőt.
És ha már szóba került. Kinek mi a véleménye az IP67-es védelemmel ellátott telefonokról, S5, Z2 meg Z3 meg ilyenek. Ezeknél vér ciki szerintem, ha egy kádba ejtés után beázik. Anno ott röhögtem az S5 topicban, ahogy az ottani keménymag magyarázta a bizonyítványát. Illetve az ezzel kapcsolatos szerviz is érdekelne, elviszem és megvonják mert beázott? Oszt honnan tudja a szerviz, hogy az nem összeszerelési hiba, gondolom az indikátor nem tudja, hogy 1 méteres vízben volt vagy 2 méteresben....
Bocsi rám jött a szófosás.
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/randras83/
-
w333
félisten
válasz
randras_83 #106 üzenetére
Ezzel egyetértek ... nekem pl. még tetszik is a Sony felülete persze nem ez a legszebb de azért nem olyan rossz
Nem is nagyon a rendszerrel van itt a gond hanem hardveres hibák
-
w333
félisten
Ejnye-bejnye ...ezek a törökök Link
-
no more
addikt
Szerintem is nagyon szép a Sony felülete, tényleg igényes, csak felzabálja a memóriát... Nekem a Sense jött be eddig a legjobban (OMG HTC FAN inc). Talán az egyetlen felület, ami olyan, mint egy feltuningolt stock Android. Ugyanúgy gyors, sima, nem eszik RAM-ot... és jó HTC-s extrákkal.
(#108) w333: Ezek szerint az Android felhasználókat jobban érdeklik a komolyabb dolgok (felnőttebbek), mint egy játéktelefonnal való swag-kedés!
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
Just_Reboot
addikt
Tegnap voltam telenyomorban (telefonszámlát befizetni) Pont az a csajszi volt akitől a G3 at vettem. Megkérdezte milyen a telefon. Mondom szuper mert Nexusosítottam. Megkérdezte hogy az miben más meg hogy most hogy néz ki, megmutattam hogy milyen is az a nyers android. Erre csak annyit mondott "hát nem vagy semmi"
Ehhez hozzá tartozi korábban hetente mászkáltam a nyakukra hogy van-e már nexus ha nincs mikor lesz. Mivel nem volt soha így lett G3-om.Sony témához hallottam már olyan Sony Z3-ról ami folyó csap alá tartva beázott.
[ Szerkesztve ]
-
Balathruin
veterán
válasz
Just_Reboot #110 üzenetére
Én meg olyanról tudok, hogy víz alatt fotózás után bepárásodott a telefon belseje (Z2).
-
batai15
félisten
válasz
Just_Reboot #110 üzenetére
Gondolom ezzel be is vágódtál nála, hívjad randira!
Pabu![ Szerkesztve ]
"A tűzoltó nem azért rohan be az égő házba, mert rettenthetetlen, hanem mert az elhivatottsága erősebb a félelménél". John C. Maxwell*******
-
no more
addikt
-
Just_Reboot
addikt
-
Balathruin
veterán
Egyik oszt. társam 40 ezer forintért vett Z1-et (Szingapúrból vagy honnan), 2 hónap alatt nem lehet visszacsukni az USB takarót.
-
batai15
félisten
válasz
Just_Reboot #115 üzenetére
Mondjad neki hogy nem kérdezted van e barátja.
"A tűzoltó nem azért rohan be az égő házba, mert rettenthetetlen, hanem mert az elhivatottsága erősebb a félelménél". John C. Maxwell*******
-
w333
félisten
válasz
ki nem szarja le ... ez kb. így van
(#116) Balathruin
Az igen
[ Szerkesztve ]
-
GrooveHero
addikt
válasz
Csak az a csaj foglalt, akin fexenek, tudod nagyon jól
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
no more
addikt
válasz
Balathruin #116 üzenetére
És az a vicc, hogy ilyenkor az elvakult Sony fanok mit mondanak? "user error" ...
-
Just_Reboot
addikt
-
batai15
félisten
Na ezt a szót rühellem. MIndenre rá lehet fogni hogy user error .multkor is here navival kapcsolatba mert pesten nem birt étvinni user errror.
Nem ez a user error. az az error ha elbakxok egy rom telepitést pl!"A tűzoltó nem azért rohan be az égő házba, mert rettenthetetlen, hanem mert az elhivatottsága erősebb a félelménél". John C. Maxwell*******
-
w333
félisten
-
w333
félisten
De ti ezt értitek ... Link ? véletlenül sem a Sony a hibás (a mágnes a sz*r) na de most őszintén egy mágnesben mi lehet a sz@r ? az ilyen felhasználókat hívják fanboy -nak, foggal körömmel védik és nem értem hogy miért ?
Különben tényleg vicc ... ahogyan ez is Link
[ Szerkesztve ]
-
no more
addikt
válasz
Balathruin #123 üzenetére
Neeee! Sírok
DDDDDDDDDDDDDD
(#125) Weeman1: +1
(#129) w333: Azt a rohadt! De kemény!
Neki is beázott?
[ Szerkesztve ]
-
GrooveHero
addikt
válasz
Just_Reboot #122 üzenetére
Méé, még nem ismerted?
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
randras_83
addikt
-
w333
félisten
-
BeastMode
őstag
válasz
randras_83 #133 üzenetére
Azért csak jobb, ha egy nőnek vannak extra kényelmi funkciói és nem csak egy stock p*na
-
batai15
félisten
válasz
randras_83 #133 üzenetére
Mundo mundo...
-
batai15
félisten
válasz
randras_83 #139 üzenetére
-
Just_Reboot
addikt
Na jó le lehet rólam szálni...
-
randras_83
addikt
És ezek után valaki magyarázza meg, hogy az On topicokban miért nincs ilyen "hangulat"?
Megyek fürdetek egyet.
@Justreboot: nem is szálltunk rád, a telenoros kispónira akarunk rálökni. Aztán majd meglátod hogy mennyire smooth! Meg én érték hozzá.
(#145) batai15:
Egy hónapos a kiscsaj. Apa kicsi jól sikerült terméke.
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/randras83/
-
batai15
félisten
válasz
randras_83 #144 üzenetére
van gyereked?
Azért mert ott mindenki okos tojás !"A tűzoltó nem azért rohan be az égő házba, mert rettenthetetlen, hanem mert az elhivatottsága erősebb a félelménél". John C. Maxwell*******
-
w333
félisten
válasz
randras_83 #144 üzenetére
Aztán majd meglátod hogy mennyire smooth! ...
-
batai15
félisten
Hát nem mondom kicsit az volt , de még oldottuk. Kint hideg volt azt nem vállaltuk be . Amúgy ja jó kis topik ez, kielem a szofosasom.
Új hozzászólás Aktív témák
- M.2 SSD -- USB 3.1 Átalakító ház, Duál protokollú, NVME / NGFF to USB
- V-Engeance LPX DDR4 16GB RAM 3000MHz
- Thinkpad T490s, 14" FHD IPS érintő i5-8365U, 16GB, 256GB NVMe, ujjlolv., IR kam., gar
- Latitude 7410, 14" FHD IPS i5-10310U, 16GB, 256GB NVMe, WIFI 6, gar 2023
- ThinkPad T550 27% ÁFA, 15.6 FHD, i7-5600U, 256GB SSD, 8GB RAM, dupla akku, 2.1kg, gar
Állásajánlatok
Cég: Abesse Zrt.
Város: Budapest
Cég: Aleron IT Solution Kft.
Város: Budapest