Új hozzászólás Aktív témák

  • crok

    Topikgazda

    válasz sisi22 #44716 üzenetére

    "Csak eppen koztudott, hogy a kugli a sajat reklamait tartalmazo talalatokat nyomatja.." -- senki nem mondta hogy használj Google-t keresőnek? Qwant, SearX.. végső esetben Brave Search vagy talán max. DuckDuckGo de manapság már az is fenntartásokkal. Azért van alternatíva.

    "Par napja nezegetem az uj mobilt, a rajta levo app-ok fele kugli kulonbozo szir-szarai, amire semmi szukseg, vagy mast hasznalnek helyettuk" -- hát hajrá, tiltsad, töröld, jónapotkívánok.

    "ezert kerdeztem, hogyan induljak el" -- ha a rendszerben úgy van integrálva hogy a menürendszeren keresztül nem törölhető / tiltható && nincs root akkor az említett megoldásokkal ADB-n keresztül letilthatod ezeket az alkalmazásokat.

    "amig nem regisztralok egy kugli accountot, addig semmit se tudok csinalni" -- A Google Play Store használatához igen, kell egy Google account.. de senki nem mondta hogy nem regisztrálhatsz egy "eldobós" account-ot mondjuk kizárólag csak erre.
    De Alternatív app áruházak és weboldalak is vannak szép számmal, mint pl.:
    APKMirror
    Aptoide
    APKPure
    UpToDown
    Van saját kliensük is.

    De vannak open source áruházak ha nagyon olyanra vágysz, mint pl.:
    F-Droid és esetleg hozzá az IzzyOnDroid F-Droid Repo ami nagyon jól összerakott repo! *
    Aurora Store - Google Play Store alternatíva
    Yalp store - Google Play Store alternatíva

    Ha a használt alkalmazásaid használják a Google szolgáltatásait (pl. Firebase-t mert az értesítéseket a Google segítségével push-olja le neked) akkor vagy megszoksz vagy megszöksz helyzet van.. és ez nem feltétlen a Google hibája, az alkalmazás is csinálhatná Firebase nélkül - ha kiépíti és karbantartja a készítője a saját szerverparkját erre..

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák