Új hozzászólás Aktív témák

  • rednifegnar

    senior tag

    válasz DrojDtroll #2336 üzenetére

    ha e ketto kozul kell valasztani akkor a 33-as, de mondjuk ebbe majdnem ugyan az az elem kell (2db cr123-as).
    ha grippel akarod hasznalni, hat az olyan agyuval verebre, marha nagy lesz tole plusz benne a sok elem. nekem volt tobb 30/33-asom, volt gripem is de eszembe nem jutott ratenni.
    inkabb a 300x-et hasznaltam akksival (abban 2db cr2-es van). ahhoz is volt grip-em de sosem hasznaltam, a cr2-es is eleg sokaig elvitte, meg amugy is feltoltottem mindig.

    mondjuk nem tom neked mitol merult le, van par 2cr5-om es kb vegtelen ideje hasznalom oket. azt is meg lehet csinalni, hogy ha nem hasznalod akkor forditva teszed be, igy nem merul le es nem is felejtodik otthon.

    a 30/33-asnal amit nagyon szerettem es hianyzott is minden masikbol a hatso gombra tett AF, az nagyon jo, foleg ftm obikkal (pl 24/35IS).

    egyebkent sztem az eos 100-as is egy nagyon jo gep meg. persze az is 2cr5-os, de nagyon jo az af, a fogasa is (a markolat az teljesen muanyag ha ragad eleg lemosni alkohollal), talan a legcsondesebb eos mind kozul (silent Whisper Drive mechanism). altalabn nagyon olcso a vaz. egy baj van vele hogy a zarmechanika hajlamos az ragadasra, erdemes tisztitottat venni, azzal nincs gond (vagy megcsinalod magadnak). a vakufeje zoomos, koveti a ratett obi latoszoget.

    50-es van a haveromnak, valahogy azt sosem akartam, nekem nem jott be. annal is van ragados zar gond. amugy biztos jo gep az is.

    A camera does not make art, the artist makes art.

Új hozzászólás Aktív témák