Új hozzászólás Aktív témák

  • DrojDtroll

    addikt

    Nem akartam hozzászólni egy ideig, de ennyi hsz után leírom, hogy én hogy állok az eos rendszerhez.

    Én egy EOS 600-at használok rendszeresen. Előtte vásároltam egy EOS 500N-t, utána EOS 10QD-t és egy EOS 100-at. Volt Zenit és Praktika is nálam, azokkal eszembe sem jutott fényképezni. Az 500N kivételével mindegyik gépet 10k huf körül sikerült megszerezni. Az 500N ajándék volt egy obihoz.
    Tökéletes el vagyok az 600-as géppel. Ami számomra a lényege a filmre fényképezésnek az úgyanúgy megvan: az izgalom, hogy hogyan sikerült a kép, a megfontoltabb exponálás, az előhívás szépsége...

    Elképesztőnek tartom a 600-as gépet. Úgy van megépítve mint egy tank. A barataim előtt sokszor csak "műanyag csodaként" hivatkozok rá, amikor felhozódik ez a téma. Ugyanígy lehet azt mondani hogy "mehh" a Casio F91-W órámra. Nyilván nem egy gyönyörű mechanikus szerkezet, de ugyan az a "műanyag csoda" érzésem van mindig amikor használom.

    Egy ef 50/1.8 II-vel állandóan a táskában volt. És az objektív kapcsán ugyan ezt tudom elmondani. Tökéletes páros volt a maga műanyag "meh" módján. (Az objektívet eltörte az egyik barátom :(, de pótolva lesz.

    Összefoglalva én csak arra akartam rávilágítani, hogy nem kell feltétlenül a "legjobb" termék ahhoz a rajongáshoz és boldogsághoz, amiért az ember alapvetően megvásárolja ezeket.

    :R

Új hozzászólás Aktív témák