Új hozzászólás Aktív témák

  • rednifegnar

    senior tag

    válasz B4rta #1827 üzenetére

    hat ezt igy latatlanba nem tudom megmondani mi a hiba. de ez egy annyira olcso es gyakori gep, hogy ha nem sikerul hazilag kis raforditassal megjavitani akkor nem erdemes szerelohoz vinni (mert a bevizsgalas tobbe fog kerulni mint egy masikat venni). de ha megis sikerul megjavitani, majd jon az hogy pontatlan a zar, nem ott van a fokusz ahol kene, stb. ezert sztem vagy vegyel masikat, vagy mas tipust.

    nem tom mik a perferenciak de egy alap minolta slr mindent tud es egy univerzummal odebb van minden szempontbol. pl minolta x300/x300s, nagyon gyakori nagyon jol hasznalhato, de van egy csomo mas x-es gepuk (xg,xga,xgm,stb).
    pentax is nagyon jo, pl p30-as es variansai, vagy k-s, me-s tipusok.
    ha meg tobb funkciot szeretnel, akkor pl ott a canon eos szeria, 3000-300-as szeria mindent tud, fillerekert van a vaz (olcsobb mint a zorikj), egy 50 f1.8 mk2 szinten nagyon olcso, van gyors af, pontos fenymeres, meg szuksegre vaku is (vagy ott a 28-90 af, jo obi, konnyu olcso).
    de sztem van hasonlo af kategoria nikonban, yashicaban es pentaxban is. ezeket ma mar nagyon olcson meg lehet venni. igazabol az erteket az obik kepviselik meg soxor a szukseges elem az ami draga (pl cr2, 2cr5, 123), viszont nagyon sokaig eltartanak evekig jok.

    A camera does not make art, the artist makes art.

Új hozzászólás Aktív témák