Új hozzászólás Aktív témák

  • spanyoll

    addikt

    válasz YM #1530 üzenetére

    Szintén nem kötekedésből, de ha ezek miatt fotóznál filmre akkor lehet, hogy koppanni fogsz.
    A feeling egy dolog, az jó, ahogy az olcsóság (látszata) is. Viszont 200ért már kapsz használtan digi FF vázat, ha akarsz, ps-ezni nem kell diginél sem, viszont ha filmet scannelsz akkor ígyis-úgyis a PS előtt ülsz majd (élesítgetni, szöszöket eltüntetni a scanről). A képvilág megint érthető, de lehet imitálni.
    Az olcsóság meg addig van meg, amíg nem költesz vegyszerre, nyersanyagra, scannerre, és akkor ott vagy, hogy jé, vettem hívócuccokat 15-20ért, egy jobb tekercs (ektar, portra, hp5) 1500-2500nál kezdődik, hívó cuccok ha rendesen használod szintén veszik a pénzt, scanner 50nél kezdődik és sorolhatnám.

    Az összehasonlító postok meg szépek és jók, de kétlem, hogy te most első körben KF-re fogsz fotózni és dobscannerrel scanneled, mert kell az a plusz felbontás.

    Félre ne érts, nem bántani akarlak, szimplán csak rávilágítani, hogy a filmes fotó sem leányálom vagy olcsóság, viszi az is a pénzt, és ott sem árt a PS-ezés. Kivéve ha nem te hívod és scanneled, de akkor meg tekercsenként 1000-1500 a hívás és ugyanennyi a 2mpixeles scan.

    "Super perfundo on the early eve of your day."

Új hozzászólás Aktív témák