Új hozzászólás Aktív témák

  • A Zéé

    addikt

    válasz spanyoll #1010 üzenetére

    csak hívok. Nagyon érdekelne a nagyítás is, de hasonlóan vagyok, mint te, nincs egy fix helyem, így meg nem tudok/akarok ilyenekkel foglalkozni, pláne most, hogy folytonos bp-zeg ingázásban vagyok, de egyik helyen se igazán.
    Egyszer nagyon neki voltam indulva, hogy akkor most veszek nagyítót is, meg tálcákat, meg minden szirszart, de leállítottam magam, nem éri még meg. Keresnem kéne nekem is valami fotóklubbot, labort, haver-haverját, ahol egy kis tanulással lenagyíthatom azt a pár képet, ami érdemes rá. Sajnos ebből van a legkevesebb :N
    Kicsit céltalanul használtam eddig a filmest, mondván, hogy amíg a hívást gyakorlom, addig mindegy milyen képek vannak rajta meg próbálgattam az előtétlencséket, amik vannak a géphez, hogy érdemes-e foglalkozni velük. Csak aztán 3-4 teki után rájöttem, hogy ha nem rontom el a befűzést (fém tankom van) akkor nincs mit gyakorolni a híváson... :) Egyszer kiszámoltam, hogy milyen vegyszerből mennyi kell a hívómba, utána csak méricskélni, meg kutyulni kell.

    Lab4art ismét, ami felmerülhet, ha laborbérlet jön elő, 4100 Ft-ért van 1 órád asszisztensel. Bár nem tudom, hogy amatőrökkel mit tudnak kezdeni :)

    Just a simple Lineman...

Új hozzászólás Aktív témák