Új hozzászólás Aktív témák

  • mexel

    veterán

    válasz Ance #50976 üzenetére

    Én a napokban teszteltem egy RK3328-as boxot android 8.1-el és azt kell mondjam hogy a doridja jobb mint bármelyik eddig használt Amlogic box-é amiket teszteltem-csinálgattam. Kb minden filmet játszik, nincsenek pixelhibák, nincs deinterlacing gond stb. Csak a gyárilag rajta lévő kínai kodit kellett törölni és feltenni egy újat, feltettem egy MXplayert és gyakorlatilag gond nélkül működött az Amlogic-os boxokon alapból hibás videókkall is. Jól működött az SPMC is.
    Szóval ha 100%-osan csak droidra kell valakinek egy box én lehet hogy simán ajánlanám. Konkrétan ezt az MX10 Pro-t teszteltem.
    Egy valamit észrevettem: talán a kép minősége mintha kicsit "rosszabb" lett volna mint az Amlogicos boxokon, picit szemcsésebb volt. ( talán így lehet legjobban érzékeltetni) de ez nem annyira látszott, de észrevehető.

    Nem tudom a jó lejátszási képességek ( és a szemcsésebbség) az Android8.1-nek köszönhető-e vagy az RK-nak. Ha lesz majd nálam egy Droid 8-as Amlogic box akkor kiderül.
    Az AFR-t nem teszteltem le, de a droid 8-ban nem is találtam meg a módját a bekapcsolásnak amit Amlogic-on meg lehet oldani.

    A Libreelecet nem tudtam sehogyan elindítani rajta.

Új hozzászólás Aktív témák