Új hozzászólás Aktív témák

  • a8l

    aktív tag

    válasz Zebra23 #5010 üzenetére

    Nem tudom mi az a CEC, de a monitornak nincs távja, átdugtam egy pillanatra a pc-m unifying vevőjét a gt1-be és nyomtam egy o-t. Megy már több mint 1 órája a transformers4 1080p , 0drop, 0skip, nem volt hang akadás se, meg kép röccenés se olyan amit észre lehet venni, pedig figyelem rendesen, meg zöld villanás se. 4mag 20-30% terheltséggel megy, a másik négy szinte alig mozdul ki a 0-ból pár %-ot.
    Eddig elégedett vagyok vele nagyon. 14nap alatt érkezett meg, átment gond nélkül a ... -on.
    Ez a megosztás ment kicsit nehezen a jelszókéréssel. De szerencsére az egyik mappa ami meg volt osztva külön meghajtón, az működött, és megosztottá tudtam tenni az egyik üres 3TB-s hdd-t most másolom át rá a cuccot arról amit nem tudok megosztani sehogy sem, pedig együtt vettem a két drive-ot, nemrég lett beszerelve a gépbe. Asszony laptopján két kattintással meg tudtam osztani az összes drive-ot, az enyémen meg képtelenség, neki annivers. update előtti build van fent. Nem izgat most már lényeg hogy van mit lejátszani a kis doboznak, kipróbálom a projektorral is hamarosan..
    Szerintem ez teljesen vállalható mediaplayer így dobozból kivéve is.
    Alig várom hogy itt legyen az s905 és azt is össze tudjam hasonlítani a gt1-el.

    Cseh posta miatt kár aggódni, megjön mind kb két hét volt az information sent to cseh állapot. Az NL post tényleg gyorsabb 14nap, a cseh postás meg 3-4hét.
    11eur van a csomagon holland feladóval, jó ez így.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák