Új hozzászólás Aktív témák

  • ShadeWolf

    csendes tag

    válasz Pelican #42993 üzenetére

    Köszönöm szépen CoreELEC 8.95.0 raktam fel szépen fel is ment a boxra Routeren DHCP-vel kiosztottam fix ip címet a boxra isés WinSCP-vel SFTP-fileprotokkolal akarok is csatlakozni a géphez. hivatalosan amit a boxban látok a beállításoknál az Fel:Coreelec Jel.:Corelec lenne de egyszerüen a felhasználói nevet elfogadja de a jelszót nem. probáltam átirni a jelszót pl rootra de nem fogadja el mit rontok el?

    Úgy nézem ez a Coreelec Béta verzió de sok minden javiíva van benne. Igazából oscam plugin kellene alá és egy Tvheadend szerver plugin tudtok ajánlani esetleg helyet ahonnan leszedhetek jól müködőt és ezeket a pluginokat hova másoljam boxon belül ha tudok majd csatlakozni WinSCp-n keresztül majd a boxhoz??? Vagy esetlek Melyik bejáratott verziójú Coreelecet használjam mit ajánlanátok amivel szépen megy a Tvheadend??

    Cél az lenne hogy a box összekötve utp-vel a routerrel és Synology(Xpenology) DSM.6.0 használok 9 updattel. Erre a NAS-ra szeretném a felvételeket rögziteni időzíteni godolom megoldható. köszönöm a segítséget nem akarom bepiszkolni a forumot de ha valaki szívesen segít PM-be is várnám a folyamat leírását!

    Köszönöm még1szer. Wolf

Új hozzászólás Aktív témák