Új hozzászólás Aktív témák

  • sugarforce

    őstag

    válasz pinnacle #37935 üzenetére

    Na megneztem a kepeket a minix u1-en , meg az x96-tal rendelkezo haverom is. A forras mindketto esetben halozatrol ment, nalam linux alapokon mukodo szerverrol sata3-as 5400rpm-es hdd-rol gigas halozaton, haveromnal meg rpi 3 usb-s 5400rpm-es hdd-rol 100-as halon.
    Nalam a forras hozzaadasa utan 4-5 mp utan bejott egyszerre vagy 10 minikep, ramentem az elso kepre, nekialltam lapozgatni jo gyorsan, egybol betoltott minden, ugy a 20. kep utan vart az egyik kepnel vagy 3 mp-t utana ment tovabb gyorsan megint vagy 30 kepet es igy tovabb. A thumbnaileknel beletekerve a listaba a kozepe fele volt meg par kep aminek nem generalt listakepet, kozben porgette a cpu-t a folyamat, az latszodott ssh-n. A kis kep generalast kepnezegetes kozben csinalta, nem fagyott le, nem akadt be, stb.
    A haveromnal x96-on 100as haloval ugyanezt tapasztaltuk, annyi, hogy a gyors lapozgatas kozben a 10. kepnel lellett varni 2-3 mp-t a kovetkezo "koteg" betoltese elott, utana ugyanolyan gyors volt nala is mint nalam, talan egy fel mp-vel kellett tobbet varni kepenkent. Az x96 sem fagyott le a 100-as halozaton sem, ugysem hogy kozben tekerte a thumbnail generalast a box a hatterben, ssh-n ez is latszott.

Új hozzászólás Aktív témák