Új hozzászólás Aktív témák

  • mexel

    veterán

    válasz hentes555 #34995 üzenetére

    Azzal nem. Amit lehetett megoldottam, a kockásodással, pixelesedéssel nincs gond. Van pár videó ami Blakey tesztjei alapján nem olyan jó mint 905X-en, érezni röccenést stb, ha gondolja leírja pontosan miket ( köszönöm neki a kimerítő teszteket, van összehasonlítási alapja mert mindent kipróbált már amit szerintem Le és boxok terén lehet :) van mit mihez hasonlítania így örülök hogy egy objektív tesztet csinált :R ), de a pixelesedés és a nagy lejátszási hibák nincsenek jelen.
    Sokakat valószínűleg azok a röcögések nem zavarnak de aki kényes rá az maradjon a 905X-nél. ( én régebbi teszt lcd- tv n teszteltem ott nem látszott igazán, mert a tv önmagában nem olyan amin ez látszik)
    Az biztos hogy a rom amit bütyköltem (ha már feltelepült) akkor a gyárinál jobb a lejátszás terén, és nem tanix box esetében ( X96mini, W95, Alfawise vagy bármelyik 905W stb) azoknál sokkal jobb ilyen téren. ( főleg dual lesz a rendszer)

    Sajnos viszont dilemmában vagyok hogy a blogot törlöm, mert olyan problémák jönnek elő amivel nem nagyon tudok jelenleg mit kezdeni: a telepítés és a különböző boxok viselkedése. Nagy arányban simán települ, de vannak esetek amikor elsőre nem megy fel, 2x akár 3x kell nekifutni a telepítésnek hogy jó legyen. ( ugyanolyan típuson belül is)
    Pontosabban feltelepül, de a LE-be való első átkapcsoláskor lefagy, ilyenkor újra kell telepíteni.
    Van box amin nem megy a távirányító pedig ugyanolyan másik boxnál igen :F aztán volt infó hogy egyiknél nem megy a wifi LE alatt, pedig a másik olyannál igen. ( ezeket a hibákazt abszolút nem értem miért jönnek elő - főleg hogy nem látom és nem tudom megnézni)
    Úgy tűnik még az azonos nevű boxok sem mind egyformák, vagy nagy a szórás köztük, a telepítés pedig erősen függhet az éppen rajtuk lévő rendszertől és partícióktól, sok eltérő firmware van rajtuk.
    Megoldás lehet még hogy elsőre fel kell telepíteni majd a gyári tanix romot, az helyre teszi a partíciókat és akkor már települ az én verzióm is, de ez egy plusz telepítés. ( így mondjuk működött mindenkinek akinek gondja volt elsőre) Kérdés a tulajok hajlandóak -e erre.
    Van box ahol nem működött a reset gomb, stb-stb.
    Ha valaki kitartó és mégis feltelepíti a romot aznem jár majd rosszul, akik felrakták nem mondtak rosszat róla, eddig mindenkinek tetszett.
    Ma még van időm vele foglalkozni, talán még holnap is szabad vagyok de utána nem lesz időm erre, és kétesélyes mi lesz a végeredmény a telepítővel. Sajnos a zip-es telepítőt nem tudtam tökéletesre megcsinálni :(
    Sajnos így félmegoldásnak érzem és nem szeretem az ilyen munkát, a telepítésnek is tökéletesnek kellene lennie de a droid 7 megszívatott ( mivel nem igazán értek hozzá) és jelenleg nem tudom tovább csinálni ha jön a jó idő.
    Az viszont jó hír hogy 1/8GB-os verzión is működik, igaz azokat még nem töltöttem fel.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák