Új hozzászólás Aktív témák

  • Dayco

    tag

    válasz Dayco #17414 üzenetére

    Bár nincs az ajánottak között, de pár hete vettem egy ilyen boxot: Beelink GT1 Ultimate (S912/3/32) nemrég jött meg.
    Eddigi teszteléseim alapján, az android (6.0) meglepően gyors rajta, a net is gyors, LAN-on a szolgáltatóm által adott maximum (220/110Mbps) gond nélkül jött, a wifi is gyors, van 2,4/5G is. A gyári távirányítón 3 gomb tanítható egy másik távirányító bármilyen funkciójára, de lejátszásvezérlő gombok nincsenek rajta, pedig az jó lenne. HDMI-CEC működik. Maga a box is szép, igényes, nem gagyi hatású, nekem tetszik.
    Alapból csak valami fapados lejátszó van rajta, Kodit telepítettem rá, de tényleg nem az igazi, ezért leszedtem a kszaq-féle Libreelec legfrissebb experimental verzióját. Ezzel szinte tökéletes a médialejátszás. Komolyabb hibát eddig nem tapasztaltam. Néha kicsit lassabban reagál a menüben, és van néha fagyás a beállítgatás során - ekkor 1-2 percre mozdulatlan marad, majd megy tovább mintha mise történt volna - de lejátszás/beletekerés során ilyen nem volt. A hang is OK, a többcsatornás hangok is (egy házimozi erősítővel használom).
    Kérdés:
    Néha használnám az androidot is rajta. Valami egyszerűbb megoldás van-e arra, mint hogy LE majd Android? Például bekapcsolás után egy dual boot menü lehetséges lenne?
    A kszaq-féle experimental verióból hetente jelennek meg frissítések. Ezt be lehetne állítani valahogy, hogy automatán értesítsen és frissítsen ha jön egy új? Mintha láttam volna itt a fórumon, hogy valaki beállította. :F

    Összegezve különösebb negatívumot nem tapasztaltam a boxszal kapcsolatban, alapvetően elégedett vagyok vele, és mivel már van egy ilyen szintű Libreelec-ünk is S912-re, mint a kszaq-féle, ezért akár én betenném az ajánlott lejátszók közé is.

Új hozzászólás Aktív témák