Új hozzászólás Aktív témák

  • #85552128

    törölt tag

    válasz Televan74 #7679 üzenetére

    Nem tudom mire célzol, az ilyen eladási statisztikák érdekességképp szerintem ide is tartoznak. Az, hogy az eredmény nem annyira szép már más dolog... Eleve nevetséges, hogy ilyen kaliberű kártyák bekerülnek a Top 20-ba nemhogy az 5. helyre, de az is, hogy emellett alig van értelmesebb AMD kártya a seregnyi Maxwell ellen . Úgy, hogy elvileg nemrég startolt el az "új" sorozat + a Fury (nyilván utóbbiból alig van még, de szépen látszik, hogy a userek sem vették be az átcímkézést és aki ilyen kaliberű kártyákat venne az inkább a konkurenciához megy).

    (#7680) Laja333: Májustól használom, vannak még kisebb-nagyobb bugok - főleg a beépített alkalmazásokkal, de amúgy bőven használható általános dolgokra és játékra is. A legnagyobb bug talán az volt, amikor az egyik buildben többször kellett a tálcára kattintani mert nem vette észre :D
    Pont ezzel kezdtem, de azóta már javították.
    Mondjuk én magyarról angolra moddolt 8.1-ről frissítettem és azóta már többször és frissült új buildre szóval nálam nagyobb a hibák lehetősége is ennek ellenére az utóbbi néhány build szerintem nagyon jól működik egy teszt OS-hez képest.
    Hétvégén lehet felrakom az AMD-s gépre is és megnézem van e gyorsulás AMD procival + egy 260X-szel.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák