Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • hundai

  aktív tag

  Szerintem elég rendesen le fogják őket válogatni.

  -Wake up Neo!

 • Habugi

  addikt

  "Ha nem tiltják, ki vesz majd nagyobb tdp-s procit + 100 dodóért?"

  Ez rém gyenge érvelésnek.. :N

  Vishera 8320 kontra 9590 viszonya?!
  125W vs 220W TDP papíron, volt idő amikor még több is volt köztük mint 100dodó, a gyakorlatban pedig annyi volt a difi, hogy a 8320nál kilőtted a TDP limitet adtál neki feszt és lett egy 9590-esed. ;)

  Bőven elegen vették a magasabb alapórajel és annak reményében is h CPB nélkül vállalhatóbb fesszel megy majd adott magasságban mert "talán válogatott chipek".

  Az árrésekkel eddig szemlátomást az XFR (X) fényében operálnak, megfejelve a Vishera féle magasabb számozás egyenlő magasabb alapórajel/Turbo tényével.

  Az XFR-ről elég keveset tudni de annyi meg lett szellőztetve hogy a hőmérséklet függvényében (is?) fog automatikusan/kézzel beállított keretek között (Ryzen Master? :F )/ki tudja operálni, tovább Boostolni. Adja magát a kérdés, miért lenne így megoldva ha tiltva lenne a TDP átlépése?

  Azt pedig nem látom, hogy az önálló gondolatformálás képességének miként feltétele az mi van leírva hova és/vagy mi nincs. :)

  [ Szerkesztve ]

  ..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...

Hozzászólok Aktív témák