Új hozzászólás Aktív témák

  • nkmedve

    őstag

    válasz Kreon21 #5004 üzenetére

    Arra nem igazán tudnék válaszolni, hogy melyik alaplap kapja a legjobb támogatást, valószinűleg minden gyártónál a csúcs X-es lap, aztán az olcsóbb X és B lapok kis lemaradással/ritkábban. Ettől eltekintve nem hiszem, hogy gond lenne az olcsóbb lapok támogatásával, azokra is rendszeresen jön frissítés mostanában. Az én B350-es lapomra van 4 release, és elérhető volt egy csomó BETA is amik néhány napos intervalummokban jöttek ki.

    "Én jelenleg nem látom át, úgy tűnik, hogy még mindenkinek mókolni kell, hogy stabilan fusson a gép..."

    Nem hinném, hogy olyan sokat kéne mókoljon egy átlag user. Bizonyos memóriák még nem mennek a maximális órajelen (ez sem annyira mókolás kérdése, mint megvárni a BIOS frissítéseket amik orvosolják), valamint megkeresni a legmagasabb stabil OC-t is időbe telik (ez minden procinál így van) de egyébbként nincsenek nagy gondok szerintem.
    Csak, hogy legyen egy pozitív példa is ... nálam például az összeszerelés napján meglett a végleges stabil állapot ami azóta sem változott (2666-on mennek a RAM-ok XMP-vel, a proci pedig 3.8 GHz 1.35V, teljesen stabil minden, nagyjából ezek voltak az elvárásaim is). Általában az van, hogy akinek minden megy tökéletesen az nem ír a fórumba, inkább csak azok akiknek valami gondjuk van, és emiatt úgy tűnhet, hogy mindenki kell mókoljon, de ez messze nincs így, szerintem sokan vagyunk akik csak megelégedve használjuk a gépet.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák