Új hozzászólás Aktív témák

  • Piftuka

    veterán

    válasz hokuszpk #26451 üzenetére

    Köszönöm a választ! ;)

    Soha nem tuningoltam, és nagy valószínűséggel már nem is fogom elkezdeni ezt a tevékenységet. :N

    Az a helyzet, hogy ezek a modern számítógépek annyira gyorsak, olyan nagy teljesítményt nyújtanak, hogy mindazon multimédiás feladatokra, amelyekre én használom, tökéletesen megfelelő teljesítményt nyújtanak.

    A jelenlegi, ~8 éves "Core i-760"-as konfigurációm is bőven megfelelő volna még, viszont mivel az Intel deklaráltan nem akar már foglalkozni egy ilyen "régi" generáció biztonságossá tételével (pedig még az alaplapom is Intel gyártmány), el kell gondolkodnom azon, hogy váltok.

    Számomra mindig a megbízhatóság, és stabilitás volt a legfontosabb kritérium egy számítógép esetén, és őszintén szólva nagyon kedveltem a régi, legendás EPoX 8K7A + AMD TBird1200 kombót. Nem kérdés, hogy akkoriban, a 2000-es évek elején a legjobb választás volt. Az AthlonXP 2100+ is remek volt, bár az ASRock alaplapomat soha nem tudtam megkedvelni.

    Utána egyértelműen az Intel volt a jó választás, és tényleg nem gondolkodnék a cseréjén, ha az Intel nem ilyen termékpolitikát, illetve ügyfélpolitikát folytatna.

    Másfelől örülök, hogy az AMD-nek sok év után ismét van reális alternatívája az Intel ellenében, mert azzal csak mi, felhasználók járunk jól. :K

    "Aquila non captat muscas."

Új hozzászólás Aktív témák