Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • Mahrenburg

  senior tag

  Üdvözlet Mindenkinek!

  E topic megnyitásával mindössze az volt a célom, hogy az anyatopicba szánt találgatások, prekoncepciók és ezek kitárgyalása ne vesszen el, miután kilátásba került ezek szigorú törlése. Nem száműzetésnek, hanem lehetőségnek szántam. Meg is lepett, hogy bekerült a Téma összefoglalóba egyfajta hivatkozási alapként.
  Bár lokál-topikként elméletileg itt nem létezik az offolás fogalma, de ahogy már "önműködően" kialakult, kezeljük tiszteletbeli szakmai topikként, azaz a könnyebb átláthatóság kedvéért a CPU-król szóló mondanivalót hagyjuk "on"-ban, a más témájút "szürkítsük". Ez természetesen csak javaslat, nem bír kötelező jelleggel. Remélhetőleg a topic fő témája nem halványul el, némi könnyedség talán hangulatosabbá is teszi a társalgást. Remélem, senkiben sem marad keserű szájíz, s hasznos, egyben jó kedélyű beszélgetés alakul ki.

  Jó mulatást! :)

  "Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi

Hozzászólok Aktív témák