Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • leviske

  veterán

  Én vagyok a szegény ember tájékozott embere. ;] Komolyra fordítva a szót ezek csak a másik topikban említésre került dolgok.
  Nem, félreértesz. Nem ismert a Zen architektúra felépítése, csak a támogatott utasításkészletek listája (nagyjából?). Az alapján pedig az látszik, hogy a korábban behozott és fejlesztők által nem igazán használt cuccokat kivagdalták és ráfeküdtek az olyan fejlesztések implementálására, amik a Haswell/Broadwell/Skylake-ben mutatkoznak illetve Cannonlake-ben fognak bemutatkozni. Ez pedig ahhoz képest, hogy a Bulldozerrel mennyire ellentétes irányba indultak, mint az Intel, sokat sejtet.

  A Raven kapcsán meg reméljük a legjobbakat.

  (#9) Yutani: Szerintem az lehetett a probléma, hogy amikről beszéltetek, az igazából (bár nem mérési eredményekkel, de) át lett dumálva. Én is kérdezgettem a témában anno, mert nekem se volt tiszta, hogy a +40% akkor most mindenben értendő, vagy egy átlag, vagy egy legfeljebb növekedés. Illetve az sem volt teljesen érthető, hogy akkor ezek most a Piledriver-hez vannak mérve "legutóbbi" alapon, vagy a csak L3 nélkül, APU felépítésben megjelent Excavatorhoz. És ezek nagyjából át lettek dumálva.

  Félreértés ne essék, engem nem zavar. Sőt érdekes azt is látni, hogy a Deneb/Thuban hol áll/állhat a Zenhez és a Bulldozerhez képest, de tény, hogy a K10 utoljára 2009 környékén volt téma a topikban.

  (#22) stratova: Az AMD-s diákon rajta van, hogy a Raven FP5-ös mobil foglalatba jön. Eddig nagyobb váltásoknál mindig foglalatváltás volt a mobil termékekben. Trinity FP2, Kaveri FP3, Carrizo FP4...

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák