Új hozzászólás Aktív témák

  • vandor01

    őstag

    hogy ne csak a magyar postara legyen panasz! :D hanem legyen a kurvajo nyugatejropai postarol is kis kep! a kb 20 ejros Alis csomimat bentfelejtettek a kontenerben valami sarokban? majd 1 honapig! De lehet itt is el vannak havazva az arabszolgak..... lassu a feldolgozas es hol van meg a kari-szezon? :F 1500nettoert nehogyma gyorsan es pontosan dogozzanak a pakiarabnegrok!

    19.09.2017 22:24 Singpost
    Awaiting presentation to customs commissioner Belgium

    13.10.2017 07:09 Bpost
    Arrival at delivery point BRUXELLES VILLE MAIL

    2x kuldtem mailt az itteni trefaosztalyra.... valasz se volt! vagy lehet azert engedtek el a cuccot? a helyi postan a feka picsa semmit nem latott a posta rendszereben adott egy telcsiszamot ahol erdeklodni lehet... 3x hivtam eltapsikoltam kb 5ejrot, hogy a gyoker posta zenejet hallgasam es "tartsa a vonalat".... ez is egy allami lusta kocsi banda nem kulonb ez a vilagon seholsem :D :D

    [ Szerkesztve ]

    CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."

Új hozzászólás Aktív témák