Új hozzászólás Aktív témák
-
Kinder
senior tag
Minek, ha nem használhatják a tanulók az iskolában?
-
Linkin1994
senior tag
Úgyis fogjàk.Ez az egész két hétig se fog tartani.Attól,hogy nem lesz telefon attól még nem lesz csend óra közben.Nekünk de volt telefon de mindent is csinàltunk hogy ne kelljen figyelni.
[ Szerkesztve ]
YT csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCQZ2KEX-j9vNsWr6dLeDp3w
-
bollokcs80
Korrektor
Nem vitték túlzásba, akármelyik hivatalos viszonteladónál fényévekkel olcsóbbak. A készülékbeszámítási árak meg röhejesek.
[ Szerkesztve ]
B.Cs.
-
mhydas99
aktív tag
Engem ah erdekelne az Auchanos peldaval kapcsolatban, hogy mint ez az A35 ugy az S23 is Bravotel altal forgalmazott. Ez azt jelenti hogy Magyarorszagon a Bravotel forgalmazza hivatalosan a Samsung telefonokat vagy 3. Feltol (sufniGSM-tol) ertekesit az Auchan? Jo volna tudni mert nem mindegy...
-
Garzonrobot
kezdő
válasz bollokcs80 #3 üzenetére
Nekem konkrétan 10 Ft-ot ajánlottak készülék beszámításra
Egyébként mi a különbség a Samsung boltok és a Samsung experience store között? Elég nagy árkülönbség szokott lenni a kettő között.
-
bollokcs80
Korrektor
válasz Garzonrobot #5 üzenetére
Ez mindenhol röhejes, Rejoynál is megfuttattam saját és céges telót, mindkettőre jóval röhejesebb árat írt, mint amennyiért H.A-n el tudnám adni most.
Nem tudom pontosan mi a különbség, de két eltérő cég áll mögötte. Gondolom a SES egy hivatalos viszonteladó, a másik meg a gyártó sajátja.
SES-nek egyébként szoktak jó akcióik lenni, pl OTP-s kártyával 5% kedvezmény van mindenre elég fixen.
[ Szerkesztve ]
B.Cs.
-
mhydas99
aktív tag
válasz bollokcs80 #6 üzenetére
Alap, azert gondolj bele hogy ha atveszik toled es nem olyan rwgi akkor azt fel is ujitjak es el is adjak es ok js.profitbol elnek. Legalabb 50 szazalekat elbukod az aranak ha viszonteladonak adod tovabb.
-
Garzonrobot
kezdő
Anno egy S10 Lite-ot adtunk el így valamelyik rejoy szerű üzletnek, ott korrekt árat kaptunk érte. Azóta többször is néztem de nagyon olcsón veszik be már a telókat mindenhol. Arról nem is beszélve hogy kb a bontatlan gyári újra is vissza írják hogy karcos, stb hogy kevesebbet kapj érte.
Árrés ide vagy oda, 10 Ft azért megalázó
-
janeszgol
félisten
válasz Garzonrobot #9 üzenetére
A Rejoy az elejen piaci ar felett(!!) vasarolt. Honapokig lestem. Felfuttattak az uzletet. Aztan szepen ment lejjebb, mára meg mar trukkoznek vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szólánc.
- Hálózati / IP kamera
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Limitált, jubileum kiadást kap a PlayStation 5 konzolcsalád
- E-roller topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Akciókamerák
- Háztartási gépek
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- T14s Gen1 27% 14" FHD IPS Ryzen 7 PRO 4750U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- 4MP 4G Solar Power Network PT Camera
- DJI Air 2s drón (Fly More Combo)++ FMC - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 4 akku
- HP EliteBook x360 1030 G4 i5-8365U 16GB RAM 512GB SSD világító MAGYAR bill érintő képernyő LTE modul
- AKCIÓS áron Dobozos ÚJ Asus Tuf FX506LHB /I5-10300H/16GB/512 GB SSD/GTX1650 4GB/FHD/IPS/144Hz/Gari
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen