Új hozzászólás Aktív témák

  • stefanitsr

    senior tag

    válasz HollyBoni #9496 üzenetére

    nimhből nem tartom sokra a 1xxx mAh-s akksikat, de lipo akksiból max 2200-asom van, és eddig javarészt igen jól bírták az 1100-as 1200-as pakkok is. Főleg hidegben, fagypont körül, ahol a mini type 9,6v egyszerűen nem bírja már felhúzni a 120-as rugót sem, lipo vigyorogva csinál olyan rofot, hogy az ellenfél csak sápad.

    Lifepo4-et meg úgy kell felfogni mint egy lipo-t ami nagyobb árammal tölthető és terhelhető egyaránt, valamint nincsenek lipo kényességei.

    A modellezők álom akksija. Némelyik úgy tölti, hogy egyenesbe rá az autó akksira, rápöffent egy cigire, leveszi autó akksiról és mehet a helikopterbe, azt repül vele 6-8 percet. :D Másik versenycsónakba bevágja azt egytrappba lemerülésig 80-100A-s terheléseket ad neki... Brutál akksik ezek.

    Magamnak ugyan még nem vettem mert lipo van rogyásig egykét fegyveremhez meg kaptam nimh pakkokat, amiket sajnálok kidobni, így felesleges, de mozgatja a fantáziám ez az új technológia.

    [ Szerkesztve ]

    RS Type97B, SLR105 C, TM Mk23, DE M56A, M56DL, A&K M24, WE XDMc - NE PM-et írj ! mail: stefanits@gmail.com http://playtogether.worldofwarships.eu/invite/mqwb539

Új hozzászólás Aktív témák