Új hozzászólás Aktív témák

  • macilaci78

    nagyúr

    válasz Djuree #8185 üzenetére

    De, kipróbáltam. Külön rácsos szemüvegként, teljes maszkként és csak a maszk alsó felét is a szemüveg mellé. Nem jött be egyik verzió sem, számomra a komfortérzetet rombolja. A rács nagyon sokat levesz a szememig eljutó fényerőből, szürkületi vakságom van kis mértékben, nekem ez nagyon számít. Autóvezetésnél is az a napi 10-20 perc időszak, amikor ez befolyásol, inkább lassítok akár 60-ig is, de nem nyomom neki jobban, mint amennyire látok.
    Mindamellett a rácsosnak is van 2 verzója: a szőtt drótszövet, ami egy jóval rugalmasabb anyag, azt tudom javasolni. A másik egy sima lyuggatott lemez, mint a régi FÉG konvektorok burkolata. Ez több fényt is szűr ki, illetve rugalmatlan az anyag. Ilyet már láttam 3 éve 570fps-es sniperrel betesztelve szabályosan 1m-ről, minden szakadás nélkül vitte át a BB. Oké, tudom, sniperrel nem 1m-ről lövünk fejbe valakit, de biztonsági kérdés és balesetek pedig lehetnek.
    Van olyan arcmaszk amúgy softairen pici pénzért, amit egy játékostárs gyárt olyasmi rácsból, amiből a bringák kosárcsomagtartója van. Tokától szemüvegig, és a füleket takarva véd. Nagy lyukú rácsok, szellős. De a szemem elő önmagában csak rácsot nem tennék, én félek a rácson eltörő BB-től, ami már átfér a rácson és gondot okozhat. Elég, ha csak egyvalaki hoz anyagi okoknál fogva silányabb minőségű lőszert. Én ezt a kockázatot nem vállalom fel, mindenki nagy fiú már, el tudja dönteni maga. Nekem annyi elég, ha rendelkezésre állnak az ismeretei egy felelősségteljes döntéshez.

    -=Libria=- Vagy megveszi használtan Softairen megbízható, hozzáértő eladótól.

    [ Szerkesztve ]

    Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!

Új hozzászólás Aktív témák