Új hozzászólás Aktív témák

  • DNReNTi

    őstag

    Sziasztok,

    Lenne most egy kis szabad keretem, amit beletalicskaznek airsoftba (ismet), igy kicsit elmerultem a sniper fegyverek bugyraiban, olvasgattam ar/ertek arany illetve best buy kulcsszavakkal, es talaltam is egy egeszen barati lehetoseget: A&K S24. Itt a topikban is van hozzaszolas vele kapcsolatban boven, illetve egy csomo, csupa jo review van rola a neten. Eddig meg vagyok gyozve.

    Par kerdest megis feltennek:
    Mindenhol olvasom, hogy a hopup-ot rendbe kell tenni, madbull, vagy modify VSR gumit vennek bele, illetve a lenyomo lotyogest kihezagolnam. Jok lennenek ezek a gumik? Masik dolog a rugo. Nem celom a 600 FPS, ahogy olvastam M145-150 VSR rugoval 530-550 FPS-t tud, 70-80 meteres lotavval. Nem tudom elbirna e egy M160-at, illetve volna e ertelme egyaltalan, gondolom azzal 570-580 korul jonne ki. Lotavot befolyasolja ez meg valamiben? Ha nem veri szet a fegyvert (elnezve a belet, nem hiszem) akkor megvennem az M160-at. Harmadik a prec cso, ez mar kicsit megosztobb tema, tobben irjak, hogy erdemes 6.03-asra cserelni, mashol meg hogy tok felesleges. Mi az igazsag? Ha a kulonbseg eszreveheto, akkor nem sajnalnam ra azt a 30 eurot. Utolso: egyetlen helyen talaltam hozza tarat: evike-n. Itt ez azt irja A&K M24 tar, tudja valaki hogy ez 100% kompatibilis e vele?

    Ugy szamolok, hogy mindennel 55-60 ezer forintbol egy olyan fegyvert lehet epiteni mint mondjuk vsr/bar-10 alappal 100e-bol. Realisan latok, jo buli ez vagy csak annak tunik? Nem nagyon latok mas alternativat ilyen ar/ertek arannyal. Koszi!

    but without you, my life is incomplete, my days are absolutely gray

Új hozzászólás Aktív témák