Új hozzászólás Aktív témák

  • stefanitsr

    senior tag

    Szétszedtem az m24 hengert - a hengerfej nem volt beragasztva, de úgy megvolt tépve, hogy majdnem összexartam magam mire meglazult. Érdemes szerezni hozzá egy zéger nyitó fogót kölcsön és egy csőfogót amivel a hengerre ráfog az ember.

    Amúgy teljesen rendben van, acél henger, alu dugattyú, acél egyrészes rugóvezető, VSR rugó. A rugóból érdemes benne hagyni a gyárit, mert amellett, hogy halk vele, a nagyobb rugóval a nem ventillált dugattyú miatt nem lesz fps növekedés, viszont nehezebb lesz fehúzni. Ami viszont rohadtul megéri bele, az a KJW vsr gumi 700 forintért a depóról, sokkal puhább, tapadósabb anyagú mint a gyárija, és teljesen maxra húzva egész szépen emeli a 40-est. Musthave. Érdekességképp a teljesítménye gyárilag 430-460 fps között van, ha a youtube-on rákeresel vavann56 névre találsz pár döbbenet videót, ahol hasonló teljesítménnyel nagyon eredményesen játszik a csávó, ergo ez több mint elég.

    A tárfészken igazítanom kellett, mert jöttek elő adagolási parák, de valami döbbenetesen okosan meg van oldva, egy külön fém keret a tárfészek, két csavarral van belerakva a tokba. Aláhézagoltam a tárfészeknek egy félmillis rézlappal, visszacsavaroztam, puska össze, tár szépen stabilan áll és jól adagol. Illetve tárak, mert alapból 3 jár hozzá. Fuck bar10, ahhoz csak egy.

    Tehát jelenleg a legjobb áron kínált sniper a kategóriában. Recept: A&k 24, optika, kjw hopup gumi, egy köcsög .40-es madbull, vagy airsoftone sniper BB, ghillie.

    Szétszed, gyári gumi helyett KJW betesz. Lenyomó kar tetejét kicsit meghúz csiszolópapíron, mert a kamra átmérője kisebb mint a VSR-é azonban a kamra alkatrészei VSR kompatibilisek, ezért mikor "leveszed" a hophatást a külső csőben a lenyomó kar nem tud teljesen felmenni, érdemes ferdén levenni a tetejéből, hiányozni nem fog, használni annál inkább. Összerak, adagolást ellenőriz, hophatást ellenőriz, örül.

    Optika feltesz, ghillie felhúz, megy játékra, élvezkedik. :DDD

    [ Szerkesztve ]

    RS Type97B, SLR105 C, TM Mk23, DE M56A, M56DL, A&K M24, WE XDMc - NE PM-et írj ! mail: stefanits@gmail.com http://playtogether.worldofwarships.eu/invite/mqwb539

Új hozzászólás Aktív témák