Új hozzászólás Aktív témák

  • macilaci78

    nagyúr

    válasz BaLee #2022 üzenetére

    Elolvastam a MASZ-t, köszi. ;)
    A játékszervező eltérhet tőle, egész egyszerűen nem ismeri el. :P
    Más tészta, hogy olyan játékra nem megyek, aminek szellemisége köszönőviszonyban sincs a MASZ-szal, pedig abban is vannak hibák, hiányosságok.
    Életem legjobb játékai azok voltak, amiket azzal a max 20 fős kis közösséggel játszom, akikkel heti szinten többször is összefutok.
    Mellesleg személy szerint sz@rok a MASZ-ra, az csak egy irányelv. Amíg nem elismert sportág az Airsoft, addig nincs betartandó egységesített szabályrendszer sem. A focinak, asztalitenisznek, sakknak, úszásnak, futásnak, bármilyen sportágnak van, az Airsoft ezt a szintet még nem érte el nemzetközi viszonylatban sem, regionálisan sem egyik államban sem.
    Neked se esik jól a MASZ szellemében végrehajtott tökönlövés 20,5 méterről 550 fps-es RPK-ból. Vannak emberek, akiket nem lehet MASZ-szal, vagy mással beszabályozni, azoknak Szlovákiát tudom ajánlani. ;]
    Mellesleg voltam én is játékon bíró, küldtem haza embert azért, mert nem tartotta be a szabályokat, játéktér határait és a játéktéren kívülről adott le lövést.

    Mellesleg megnyugtató dolog szerinted egy 1,5J-os Sigma40F-fel, vagy egy 2,5J-os Desert Eagle-el CQB-t nyomni, ha már pisztoly? De hogy ne menjünk messzire, az Mk1 pisztoly első lövését is 460 fps-re kronóztam télen, az utolsót 380-ra. :Y Amúgy a Systema gyárt komplett készreszerelt M170-es GB-ot Mp5K-ba is. Ez is baromi megnyugtató. :F Fejben kell felnőni ahhoz, hogy annak a szerencsétlennek a puska másik végén esetleg kényelmetlen pillanatokat okozo a sz@rrá húzott fegyveremmel.

    [ Szerkesztve ]

    Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!

Új hozzászólás Aktív témák