Új hozzászólás Aktív témák

  • macilaci78

    nagyúr

    válasz stefanitsr #14986 üzenetére

    No pizza, no cigi, no buli. Min spóroljak? :)

    Nem azt mondom, hogy vegyen drágább, vagy olcsóbb fegyvert, csak azt, hogy hozzon meg egy döntést, és ne sírjon miatta a szája.

    A háborút pedig nem a felszerelés nyeri meg (leggyakrabban).

    Valamelyik hétvégén először voltam szülőfalumban játszani, ahol a giminek van vagy 20 puskája, maszkok, szemcsik, a fegyverekhez a gyári high-cap tár és kész. Néha kimennek a srácokkal játszatni gyakorlatilag lőszer áron, a suli egyesületének tagdíja fedezi a javítást, ami intézek, gyakorlatilag anyagáron, zömmel guberált alkatrészekkel.
    Szívességből elkaptam a kincstári TM Benelli M3 shotit, mert nekik nem tellett a dobozban lévő shell mellé pluszra, nekem volt valahonnan másfél tucat, azt otthon is hagytam kölcsönbe. Fullos origi IBA mellény, ivózsák, woodland cucc, G18C oldalfegyver, stb. Volt, aki az első egy órában ahányszor csak meglátott, csókolomot köszönt a cuccomnak. Én éreztem magam szarul.
    Nálam volt egyedül springes fegyver, legkisebb lőtávval, mindenkinél AEG high cap tárral, ennek ellenére magasan vittük a meccseket. Ennek ellenére volt, hogy két egymást fedező AEG-est futattam meg csúnyán. 6 év tapasztalat szemben a 6 játékalkalommal.

    P90: nekem is tetszik, szemezgettem is vele, de nekem irgalmatlanul kicsi. (196cm, 130kg) Kezes, jól használható, könnyű, V6 GB-ba a cut off levert elég egyszer megvenni, ellenben nem kimondottan lehet tuningolni fps terén, inkább tűzgyorsaságra lehet rámenni.
    CQB-ra M4 Compact Seal pl jó választás lehet, AUG akár rövidebb csővel, kis AK-k, Mp5 PDW, G36C, vagy a tus nélküli fegyverek: Mp5K, Ingram :K , maroklőfegyverek. Hatalmas élmény pisztollyal épületben menni. :K Csak hát egy jó pisztoly nem része a "kezdő készletnek". :DDD
    Mp5K PDW tussal, 400fps-re fehúzva, prec csővel, GB feletti LiPo rúdakkuval. Kint és bent is megállja a helyét. Később oldalfegyverré léphet elő. :)

    Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!

Új hozzászólás Aktív témák