Új hozzászólás Aktív témák

  • xtech2

    tag

    válasz macilaci78 #1023 üzenetére

    Milyen márka ez az aug? Nekem egy CA AUG van, első nekifutásra 120-as rugót tettem bele, akkor még egy mini type 1100mAh GP akkum volt és vitte, bár hamar merült (kb 800lövés).
    Utána M130 jött akkor a kis akku be is halt :) ekkor csináltam külső akkupakkot, 3300-as GP cellákból 10,8Voltosnak, a CA motor jól bírja, nem kell félni nem fog leégni, én eddig kb 10.000-et lőttem ezzel az akkupakkal...
    Most nemrég próbából beraktam egy M150es rugót, ezt is viszi szépen, a puskán semmi egyéb nem lett változtatva, tehát a gyári gearbox bírja így, egyedül a féken látok kopást... Bár én sem akarom a véletlenre bízni, így rendeltem egy full tuning kit-et az uncompany-ról ami eleve M140-es rugóval jön, gondolom akkor már az M150 nem akadály.
    Csövet is cseréltem 6,04 van most benne.
    Szerintem jó kis fegyver baromi jól bírja a tuningot, gyári fém rugóvezető van benne 7mm-es csapágyak, nagy nyomatékú motor (amúgy jut eszembe biztonsági tartaléknak azért rendeltem egy Marui Hyper 1000-es motort :)
    Az akkupakkot én a távcső mellé kábelbindereztem :) így ha kell könnyen eltávolítható, fekete zsugorcsőbe húztam így nem olyan vészes.

Új hozzászólás Aktív témák