Új hozzászólás Aktív témák
-
AxBattler
félisten
Xbox One-on is elérhető lesz a bill+egér támogatás, vagy csak Series-en?
Eladó: Lian Li PC-Q09F ITX ház + FSP flex táp; Alföldi Bázis mosdó, IKEA Hemnes tükrös szekrény, stb. ....... "Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
hunluki
senior tag
Nagyon várós
-
-
zsolesz967
aktív tag
Régi szép emlékek
Ezt sajnálom,hogy nem lesz elérhőt Ps-en.Cserébe oda adnám a Last of Us 1,2-t meg Gow-ot Xbox-raPs5,s10+,G8s
-
AxBattler
félisten
válasz
zsolesz967 #6 üzenetére
Deal.
Eladó: Lian Li PC-Q09F ITX ház + FSP flex táp; Alföldi Bázis mosdó, IKEA Hemnes tükrös szekrény, stb. ....... "Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Végignézve az előzetest ez egyszerűen fantasztikus, hogy Xbox játékosok is élvezhetik ezt a nagyszerű játékot, erős nosztalgia kerített hatalmába a képsorok láttán, erős késztetést érzek, hogy újra elővegyem ezt a játékot!
UI: jelenleg Age of Empires IV-gyel szoktam játszani, az sem rossz, de ez az előzetes szerintem visszahúz most Age of Empires II-be, szívem csücske ez a játék.
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800x - MSI Vega 56 \\ XMG Core 15 \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steam Deck \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Új hozzászólás Aktív témák
gp A korábban PC exkluzív stratégiai játék kevesebb mint egy hét múlva befut Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re.
- -50% HP EliteBook 840 G8:i5 1145G7,16GB,256GB SSD,Iris Xe,vilI.MAGYAR bill.,Bang&O,Hp gari 2026.5.2
- PlayStation 4 500GB, 9.00-ás szoftverrel!! (GOLDHEN), 6 hó garanciával eladó!
- PlayStation 4 Pro sw:9.00 GoldHen!!! 6 hónap teljeskörű garanciával eladó!!
- Apple Watch Edition Series 6 (GPS + Cellular), titán 44mm - Space Black
- Lenovo Legion 5 (17.3") Gamer Laptop RTX 3070 144Hz Ryzen 7 5800H 16GB Ram 1 TB SSD
- Eladó AMD RX 6800 16GB! Garanciás!
- UBIQUITI UniFi Rack Mount Kit (CKG2-RM) - Cloud Key Gen2 (UCK-G2), Gen2 Plus (UCK-G2+) -hoz
- Ps5 Playstation 5 Assassin s Creed Valhalla
- Ps4 Playstation 4 1Tb 1216B + V2 Kontroller.
- Patriot Viper 4 Blackout Series DDR4 16GB (2 x 8GB) 4000MHz KIT - Élettartam garancia
Állásajánlatok
Cég: ELIN.hu Kft.
Város: Budapest
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest