Hirdetés

2019. március 20., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#651) Emb3rke válasza EkSYS (#649) üzenetére


Emb3rke
(kvázi-tag)

Köszi a válaszod EkSYS.

És az miért van és hogy lehet kiküszöbölni, hogy a teljesen normális videó az outputban egy kisebb négyzetbe teszi. Ha exportálom akkor is van egy nagyon széles sáv körülötte, ergo csak egy kis képben jeleníti meg a videót akkor is, ha teljes képernyőre teszem a videót. Ez eléggé idegesít, de nem nagyon tudtam rájönni miért van ez.

Más:
Az programban az output megjelenítést nem lehet vhogy lebutítani, hogy ne szaggasson? Sajnos nincs elég memória a gépben, valószínűleg amiatt vacakol. Így meg elég nehéz dolgozni, ha nem látom a kimenetelt.

(#652) EkSYS válasza Emb3rke (#651) üzenetére


EkSYS
(senior tag)

Szia!

Szerintem igy elsore az van beallitva hogy a kimeneted valami streaming 176x88 legyen. Ezt mindenkeppen ellenorizni kene, ha nem akkor meg az un. crop. lehet hogy 640x512-es videot allitottal be de valami brutal crop (levagas) van beallitva (bar ezt valoszinutlenebbnek tartom). Memoriad gondolom azert 512 van? ha van akkor mar nem kene hogy lejatszasnal szaggason. Mindenesetere DVD-k tomoritesehez dix-re en a dvdxp4-et ajanlom, barmilyen mar feltelepitett codecet keps hasznalni es egyszeru is, input, output settings es start!
milyen proggit hasznalsz? :F

Eki - az eredeti

(#653) szelesjanos


szelesjanos
(tag)

Sziasztok!

Olyan effektet keresek Premierhez, amiben meg lehet azt csinálni, hogy darabos legyen a mozgás...
olyan mint mikor renderelés elött nézed meg a timeline tartalmát. Olyan kellene amiben tudod állítani a szaggatottság mértékét.

Ötletek?

www.windydigital.hu

(#654) nova001


nova001
(őstag)

hello

mibe érdemes menteni sima videot pl avit... mert bármibe akarom tömöriteni nem lesz jo a kész file, kockás hibás stb.csak ha a Cinepack Codeket állitom be akkor lesz jo a a kép de ugy meg vagy 300mb lesz 5 perces videot 720*576 felontásba :S:S
köszi

(#655) bbchris válasza nova001 (#654) üzenetére


bbchris
(senior tag)

Sajna csak a cinepack vagy canopus codec-ek jók vagy a dv . Mindegyik nagy méretű valóban éppen ezért érdemes utána átkonvertálni video konverterrel pl moviemaker (wmv formátumba ) , virtualdub vagy Total video konverter vagy bármi hasonlóval divX-be vagy Xvid-be .

[ Szerkesztve ]

(#656) nova001 válasza bbchris (#655) üzenetére


nova001
(őstag)

igen átnyomtam én sem tudtam jobbat :) de akkor miért van a premierbe az xvid benne hogy kilehet választani, és egy gány munkát csinál ha azzal csinálom :S

[ Szerkesztve ]

(#657) bbchris válasza nova001 (#656) üzenetére


bbchris
(senior tag)

Ezt én sem értem hogy miért van így , pontosan én is a gány munka miatt próbálgattam mindent így maradt a canopus , csak írtó lassú a kódolása . Talán még az Xvid ami nagyjából jó de azt is hanyagolom a minőség miatt . Valszeg nem a köztes kódekekre van kiélezve a premier hanem a DV-re .

(#658) nova001 válasza bbchris (#657) üzenetére


nova001
(őstag)

igen lasu de jo a minösége...fogjuk rá..igy is relorantja azért a képeket pl....xvid nekem teljesen halott kimenteni benne...megnézem még a dv-t hátha az jo

(#659) szelesjanos


szelesjanos
(tag)

Sziasztok!

Eddig nem foglakoztam HD projektekkel, de most kisérlet képpen készítettem egy kis animált kép mozgást HDV Sony 50i projektben. milyen kimenti formátumba mentsem ki, hogy kapjak egy 1080i videót? Mit? és Hogyan? állítsak be.

Köszi!

www.windydigital.hu

(#660) Bici


Bici
(PH! félisten)

Sziasztok!

Az a problémám a cs3-as Premiere-el, hogy akármiylen video fájlt töltök be, nem tudja értelmezni a benne lévő hangsávot. Talán a PCM sáv műxik, de ez sem biztos.
Amikor behúzom a Timeline-ra, nem jelenik meg a hang. Próbáltam AC3-as, és mp3-as hanggal is.
Ezekhez külön plugin kell?
A videó kódolásnál is elég gyér a választék, biztos több kodek van fent, mint amit lát a progi...

Köszi!!

(#661) bbchris válasza nova001 (#658) üzenetére


bbchris
(senior tag)

A legegyszerűbb mivel már elég nagy vinyók vannak , DV-be elmenteni a kész munkát majd konverterekkel átkonvertálgatni pl wmv-be vagy bármi más avi-ba . Én már így csinálom mert ez bizonyult a legjobb minőségnek .

(#662) Bici


Bici
(PH! félisten)

Heló!

Egy DVD tartalmát vágtam meg premiere-ben. Csak az elejét, és a végét szedtem le.
El lehet menteni úgy, hogy ne kódolja újra az egészet? Nem szeretnék minőségvesztést.
A másik gond, hogy nem tudom a hangot mp3-ba konvertálni, mert nincs ilyen lehetőség.
Hogy tudok ezen segíteni? Jelenleg sztereó WAV a hang.

Köszi!

(#663) bbchris válasza Bici (#662) üzenetére


bbchris
(senior tag)

DVD-t vágni premierben ? Minek vannak erre egyszerűbb dolgok is . Vannak arra DVD author nevű programok amik ugyanezt megcsinálják . De ha már megvágtad akkor pl TMPG ENc DVD author és bemásolod az MPEG-eket sorban majd ugye ezt egymás után le fogja játszani , persze ehhez nem árt ismerni a működését .

(#664) Korte123


Korte123
(lelkes újonc)

Hello

Egy kis segítséget szeretnék kérni. Premier Pro-val (v7.0) vannak gondjaim. Ha DV avi-t húzok bele, azt rendesen mutatja, de ha mpg-et, akkor teljesen elszaródik a színe, kék lesz, és sávos! Ez meg mi a franctól van?

Lásd kép
(azért van ott egy virtualdubmod is, mert máshogy nem tudtam megmutatni, milyen az eredeti file, ugyanis a printscreen nem fényképezi le azt, amikor jól mutatja a premier a videót)

Amikor bal oldalon kicsiben lejátszom, megjavul, de ha elkattintok onnan, elromlik. Ugyanez a helyzet a középső ablaknál is. Viszont a jobbszélsőben mindig rossz! És exportálás után is a kapott file rossz lesz! :O

Nem az mpg hibás, mert minden mpg-gel ugyanez a baja van, még azzal is, amit barátom készített pont Premierrel.
Végignéztem a beállításokat, de nem tudtam megoldani :(
NTSC-nek akarja kezelni, vagy mi a bánat? És az AVI-val miért nincs ilyen gond?
És miért 704x576-nak írja a mpg-eket? Márpedig azok 720x576. Itt van a baj? (A DV avit pedig helyesen 720-nak látja)

Aki tudja a megoldást, kérem írjon, KÖSZÖNÖM!

[ Szerkesztve ]

(#665) bbchris válasza Korte123 (#664) üzenetére


bbchris
(senior tag)

Valszeg itt NTSC PAL gond lehet . Én alapból PAL -ban mentem el a dolgokat ugye akkor kérdi ha új project-et akarsz létrehozni . De kipróbálhatod NTSC-vel is hogy mikor új project-et nyitsz akkor NTSC-re állítod . A kettő közül mennie kell valamelyiken .
Másik ne legyen fenn semmilyen codec pack pl Ace mega codec mert az elszúrja az egész premiert . Csak simán K-lite codec pack semmi extra más , azzal működik nálam .

(#666) Korte123 válasza bbchris (#665) üzenetére


Korte123
(lelkes újonc)

Köszönöm, természetesen PAL-t használok mindig, eddig meg se próbáltam az NTSC-t, gondoltam mitől lenne jobb, hát nem is lett.

Vallattam még egy kicsit. Ha behúzok egy DV avit, az jó. Mögéteszek egy mpg-et, az kék és sávos. Lerenderelem avi-ba (nem mpegbe) és képes úgy megcsinálni, hogy az első másodpercekben jó (ami avi volt) és a második fele rossz (ami mpg volt).
Nekem borzasztóan nem tetszik az, hogy az mpg-ek neki mind 704x576-esek, pedig valójában rendesen 720-asok.
Az 720x576-os eredményfile-t ha megnézem, össze van benne nyomódva a 720-as mpg 704-es méretre, és a két szélén fekete sáv van. Kész vagyok tőle! :(
Ilyen 704-720 problémát okozhat egyáltalán kodek? :F
Egyébként semmilyen kodekpakkot nem tettem fel sose. Részben, mert én annak a híve vagyok, hogy csak azt az 1-2 kodeket teszem fel, amire szükségem van, másrészt olvastam is, hogy nem ajánlott kodekpakkot használni.

De egy ilyen komoly program nem hoz magával saját kodekeket, és azokat használja? Azt hittem független attól, hogy ki milyen kétes kodekeket telepít a win-be.

Holnap kíváncsiságból feltelepítem a másik XP-mbe, amiben alig van valami felrakva.

(#667) Korte123


Korte123
(lelkes újonc)

Most beszéltem egy szakemberrel, és ő rögtön mondta, hogy ez a program nem kezeli az mpeg2-t. Ő mindig avi-ban dolgozik. Ezt nem hittem volna. Szóval akkor ki kell tömörítenem az mpegeket jónagy avi-ba, de előbb vehetek egy új winyót...
Kösz mindenkinek, aki segíteni próbált. Minden jót!

(#668) bbchris válasza Korte123 (#667) üzenetére


bbchris
(senior tag)

Az AVI az egy tág fogalom . Az AVI-k különböző típusú kodek-ekben tömörített videók , pl DivX , Xvid , Canopus stb-stb de lehet tömörítetlen is ami tényleg óriási . Ezek mind-mind avi file-ok csak máshogy vannak tömörítve . Amit a premier kezel azok a szabvány videok pl : wmv , mpeg , mpeg2 és minden olyan video ami a windows-ban alapból benne van .Telepítsd fel a k-lite codec pack-ot azzal nem veszik össze a premier és elég jó .

(#669) ch4os.prof válasza Korte123 (#667) üzenetére


ch4os.prof
(újonc)

Átkonvertálhatod őket dv aviba, nagyon jól szerkeszthető, mert nem annyira tömőrített, de ezért viszonylag sok helyet foglal, kb egy óra anyag 12-14gigát.

(#670) Korte123


Korte123
(lelkes újonc)

Kösz, azt tudom, hogy az avi nagyon sokféle lehet, bocs nem mondtam, de én DV avi-ra gondoltam. Tömörítetlen avi az kegyetlen lenne, kb 60 GB / óra :) A DV úgy tudom 1:5 tömörítésű, nem tudom van-e minőségveszteség, feltételezem egy nagyon kicsi biztos van, de kíváncsi lennék rá.

A gépem mindig is lejátszotta az mpeg2-t, a premier az első, aki teljesen hülyeséget csinál, és ezt nem értettem. Na de most már kíváncsivá tettél, feltelepítem a k-lite codec packot. Viszont csak az mpeg2-t raknám fel, mert a TV Tuner programom összeveszik pl. az ffdshow-val, és a különböző xvid verziókkal is megjártam már nemegyszer.

(#671) bbchris válasza Korte123 (#670) üzenetére


bbchris
(senior tag)

Nálam megy a K-Lite codec-al a Pinnacle tuner . Ami még bele tud szólni az a Nero de az nagyon , az nekem is elsz*rta a tunert már nemegyszer így csak a Nero lite-ot rakom fel ami csak írásra való .

(#672) Roly-AVS


Roly-AVS
(újonc)

Hello!

Lehet hogy le van írva valahol a bajom csak elég nagy a topik és lehet h. átfutottam fölötte, ezért előre is bocsi. :U

Van nekem egy ASUS A6F típusú laptopom amivel az Adobe Premire CS3-at napokkal ezelőtt még vígan használtam. Úra raktam a rendszert és azóta a Premiere indulás után kékhalállal úraindítja a gépet. XP SP 2 van a pc-n semmi sem változott a rendszer telepítője és a gép alkatrészei is ugyanazok.
Négy féleképpen telepítettem a rendszert (codec-kekkel ,azok nélkül driverek programok kombinálásával) utoljára más partícióra de úgy sem megy.
Próbáltam más Premiere cs3 lemezzel de annál is ua. a probléma. :(

Tud valaki valami megoldást mert nagyon kéne.
Köszönöm! :K

(#673) bbchris válasza Roly-AVS (#672) üzenetére


bbchris
(senior tag)

Sztem tökre le kellene formázni a vinyót , nem lehet hogy az van behalva bad sectorral ?!

(#674) Roly-AVS válasza bbchris (#673) üzenetére


Roly-AVS
(újonc)

Lehet h. az a baj már én is gondoltam rá. Lehet h. a vírusok ami miatt újra kellett raknom itthagyták a lábnyomukat.
Próbáltam az After Effects-et is felrakni de az sem indul.
Szerintem lesz egy nagy format aztán meglátom.

Kösz a segítséget.

Egy kérdés:
Nincs valami olyan effect vagy plugin a Premierhez ami képes a videón belüli pontok követésére. pl ha van egy szoba és abba berakok két rikító színű matricát vagy akármit ami kiüt, hogy a kameramozgással szinkronba tudjam hozni az effectet, akár 3d-ben is.
Mostan azzal játszom h, 3d-t ötvözök videóval. csak a képkockánkénti korrigálás igen időigényes (mondjuk ezzel Vegas 7-ben próbálkoztam).
Az after effects-et még nem ismerem. :))

(#675) ch4os.prof válasza Roly-AVS (#674) üzenetére


ch4os.prof
(újonc)

Kicsit már megkoptak az after effectses emlékeim, de mintha lenne ilyen beépített plugin. Vagy ha nincs benne akkor viszont létezik:) De emlékszem hogy annó szórakoztam vele amikor szükségem volt rá.

(#676) Roly-AVS válasza ch4os.prof (#675) üzenetére


Roly-AVS
(újonc)

hi!
Meg van a hiba. A hangkártyámmal problémázik.
Eddig jól megvoltak de most valamiért nem működnek együtt. Ha letiltom a hangkarit akkor jó. Érdekes :F

[ Szerkesztve ]

(#677) bbchris válasza Roly-AVS (#676) üzenetére


bbchris
(senior tag)

Frissítsd a hangkártya driverjét . Sajna még az after effectben nem vagyok gyakorlott , lassan rá kellene szánnom magam hogy kipróbáljam .

(#678) Femat05


Femat05
(újonc)

Sziasztok!

Egy problémám lenne a programmal, lehet, hogy már találkozott vele valaki.

Az van, hogy sikeresen feltelepítettem a Premier CS3-at és el is indul de amint
be akarnék húzni egy videót a timeline-ra, kiír egy hibaüzenetet (" súlyos hiba történt, bla bla bla..) és bezárja magát a program.
Ha ugyanezt a dolgot úgy akarom megoldani, hogy jobb klikk a videón és insert to timeline, simán beteszi oda. De amint ott megint egérrel kicsit odébb szeretném húzni, megint hibaüzenet és kilép... :W

Ha valakinek volt már hasonló esete vagy sejti, hogy mi lehet a probléma ossza meg velem légyszi.
Ja! És még egy adalék hozzá, hogy az After Effects CS3 is ugyan ezt csinálja...

Eddig Ediust használtam de gondoltam megismerkedem jobban is ezzel a programmal de így nem igazán megy.

Köszönöm előre is a segítséget...

Üdv!

[ Szerkesztve ]

(#679) Dumb


Dumb
(senior tag)

Üdv! Upgrade-eltem CS3-ra 1.5-ről és nem tudom betölteni az ott szerkesztett filmemet, úgy hogy tovább tudjam itt szerkeszteni, vagy látni, mit csináltam vele eddig. A timeline-ra nem tudom szépen rátenni. [link] Köszi!

"Aki háborúzik, az a legnagyobb barom!"

(#680) rlazol válasza Dumb (#679) üzenetére


rlazol
(PH! kedvence)

nem használom a CS3-at, nem is ismerem. De a sequence csak az amarad, ami volt... Nem tudod ráhúzni? Kettős kattintás? Megnyitással vagy importtal hoztad be?

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

(#681) Dumb válasza rlazol (#680) üzenetére


Dumb
(senior tag)

Sikerült végre. Duplán kellett kattintani a sequence-re és így behozta jól a timeline-ra.
Lenne még egy kérdésem, hogy lehet képeket "csúsztatni, zoomolni? Képek sorozatánál szeretném használni. Köszi!

"Aki háborúzik, az a legnagyobb barom!"

(#682) szelesjanos


szelesjanos
(tag)

Sziasztok!
Azt hogy lehet beállítani Premiere 2.0-ban, hogy egy fizikailag másik monitorra küldje ki a Timeline-ról a képet. VGA-n van két DVI kimenet mind a két minotor ezen keresztül csatlakozik. Van a programon belül ilyen lehetőség?

www.windydigital.hu

(#683) Dumb válasza Dumb (#681) üzenetére


Dumb
(senior tag)

Erre is rájöttem végre, video effects-->motion>scale/position :)

"Aki háborúzik, az a legnagyobb barom!"

(#684) TomPoe


TomPoe
(lelkes újonc)

Sziasztok! Nekem lenne egy kicsit bonyolultabb kérdésem. Vannak 1024*768-as felbontású videóim, amiket a kisebb gépigény miatt átkonvertálok 640*480-ba. Ezeket a 640*480-as videókat szeretném felhasználni a vágáshoz, viszont a célom az lenne, hogy azokat a beállításokat (vágási pontokat, kulcsképkockákat, effekteket, stb.), amiket elvégeztem a vágás során (a 640*480-as videókkal), azokat a kiexportálásnál alkalmazza az eredeti, 1024*768-as videókra. Tehát maradjon meg minden vágás és az azokhoz kapcsolódó áttűnések, effektek és ilyesmik, csak cserélje ki a 640*480-as videókat az 1024*768-asokra. Ugyebár ez azt a célt szolgálná, hogy folyamatosan, akadás nélkül tudjam a videószerkesztést csinálni, de a végeredmény nagyon jó minőségű legyen.
Kicsit másképp: 1024*768-as forrás -> 640*480-as videó -> szerkesztés -> timeline-on lévő dolgok alkalmazása az 1024*768-as forrásokra Remélem, hogy értitek a dolgot és hogy tudtok segíteni. Előre is köszönöm a segítségeteket.

(#685) bbchris válasza TomPoe (#684) üzenetére


bbchris
(senior tag)

Ne nagyon machináld a felbontást mert a premier érzékeny rá és hibával elszáll . Inkább a legvégén konvertáld át valami videó encoderrel pl Total Video Encoder . A premi piszok érzékeny a beállításokra és csak pár kódeket szeret , a többivel pocsék lesz a képminőség .

Dumb : Valami hasonlót én is tudtam csinálni , a zoomolás sikerült de olyat már nem tudtam hogy zoom és mozgatás , az kéne nekem is .

[ Szerkesztve ]

(#686) kilix


kilix
(újonc)

Sziasztok!
Nem tudja valaki mitol lehet az hogy, ha beimportalok 1 videot es le akarom jatszani akkor csak a hangot jatsza le es a kep nem mozdul? Raadasul a kep is zavaros.

koszi

kilix

(#687) bbchris válasza kilix (#686) üzenetére


bbchris
(senior tag)

Kódek hiba , a K-Lite-on kívül semmit se telepíts . Azzal menni fog rendesen .

(#688) ruan


ruan
(tag)

hello

Lenne egy bosszantó problémám, remélem valaki tud segíteni nagyon örülnék

elkészült videóm, feltöltöm youtubra, de mind a 4 oldalán fekete csíkok vannak... :W
van egy 4:3-os videóm ami eredetileg 16:9-es volt, ha ezt feltöltöm akkor a youtube azt hiszi hogy 4:3-os így rak a bal, jobb oldalára is fekete csíkokat...

a [linken] van egy kép, annak a How not to do it részén ábrázolja

hogy tudom visszavarázsolni igazi 16:9 arányúvá, ha lehet vegasba?

[ Szerkesztve ]

-= StarIICraft =- Hell, it's about time!

(#689) Spider@@@


Spider@@@
(újonc)

Hello mindenki!Nemtudom jó helyen járok-e.Olyan problémám lenne hogy a csajomnak van egy Asus A6F tipusu laptopja és a gép bemodta az unalmast,bekapcsolja és semmi csak a kontrolllámpák világítanak.Volt már ilyen tavaly nyáron,akkor elvitte szervízbe és ott elmondásuk szerint semmit nem csináltak vele és jó lett!!!!
a történethez hozzá tartozik hogy pannon netet használ (pc kártyást nem usb-s)és tavaly mikor gáz volt azt kicserélték és jó lett,csak éppen most ha nincs benne a pckártya akkor sem kapcsol be a monitor csak a gép kezd el dolgozni de se kép se hang!
ilyenkor hogy lehet életet lehelni bele komolyabb beavatkozás nélkül?
előre is köszi a segítséget

(#690) zjuhasz válasza Spider@@@ (#689) üzenetére


zjuhasz
(fanatikus tag)

Nem jársz jó helyen. Ennyi erővel egy mosógép szervizbe is vihetnéd a laptopod, ha már itt tetted fel a kérdésed... Ennél nagyobb baj, hogy válaszolni sem tudok rá.

Az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség. Gyakorlatilag van.

(#691) Spider@@@


Spider@@@
(újonc)

bocsánat csak nem találok olyan topicot ahol ilyenfajta problémákat orvosolnának,és gondoltam hátha van itt proci zseni

(#692) bbchris válasza Spider@@@ (#691) üzenetére


bbchris
(senior tag)

Laptop topic de egy kis segítség : Vedd ki az akkut egy kis időre monduk fél órára és a töltőt is vedd le róla , aztán tedd be újra talán az segít , ha elindul akkor csinálj egy BIOS defaultot .

(#693) mc-4


mc-4
(fanatikus tag)

Sziasztok!

Felraktam a Pro CS4-et és fel települt mellé ExtendScript Toolkit CS4.
Az mi a fene és mire tudom használni?

Köszi!

(#694) Adams007 válasza mc-4 (#693) üzenetére


Adams007
(kvázi-tag)

Helló!

Az Extend Script Toolkit az egy Java Script fejlesztőeszköz, melyben az egyes Adobe programokhoz készíthetsz kiegészítőket. Például lehet benne a programokoz plusz funkciókat, eszköztárakat adni stb.

(#695) sasyka


sasyka
(újonc)

Sziasztok!

Tegnap szedtem le az Adobe Premiere Pro CS4-et! Igazából, most használom először ezt a progit, még az elődjét sem ismerem.

Olyan segítség kéne nekem, hogy amit megakarok szerekeszteni videót, azt betölti, elkezdi lejátszani, és utána végig akadozik, vagyis megáll az elejénél, és ott pattog....
Remélem érthető :))

Miért van ez, és mit lehet vele csinálni?

Köszi :)

Üdv: Sasyka

(#696) sasyka


sasyka
(újonc)

Hello!

Én leszedtem a K-lite-ot,amit mondtatok, de hát nem lett jobb...semmi sem változott :F sajna :( . Ilyenkor mi a teendő?

Köszi

Üdv: Sasyka

(#697) mc-4


mc-4
(fanatikus tag)

Sziasztok!

Adobe Premier Pro CS3-al lehe dvd menüt is szerkeszteni a film elkészitése után?

Köszi!

(#698) Sonny C. válasza mc-4 (#697) üzenetére


Sonny C.
(tag)

Szia!
Nekem Premier Elements van, azzal lehet, akkor gondolom a "nagytesóval" is! A timeline-on meg kell adni, hogy a filmből milyen részek alkossanak egy fejezetet Add DVD Scene gomb. Itt van scene marker (fejezet jelölő), main menü marker (főcím menü, az első képkocka elé) és stop marker (ez a végére kell). Továbbá itt lehet állítani, hogy mozgó menü legyen illetve a fejezet melyik része legyen a mozgó menü!
Ezután a felső menüsorban Create DVD, itt kiválasztod a neked tetsző sablont, amit át lehet alakítani: háttérkép, zene stb...
Ha nem megy írj nyugodtan!

(#699) mc-4 válasza Sonny C. (#698) üzenetére


mc-4
(fanatikus tag)

Szia!

Nem találom, megbolondulok előbb vagy utóbb ettöl a progitól!

(#700) Sonny C. válasza mc-4 (#699) üzenetére


Sonny C.
(tag)

Szia!
Most, hogy jobban utána néztem úgy tűnik, hogy a Premier-ben nem lehet közvetlenül DVD-t készíteni :Y , csak az Encore progi segítségével! Ne haragudj, nem akartalak félrevezetni, de mindenesetre elég érdekes, hogy az én Premier Elements-emmel lehet, a komolyabbal meg nem !
Esetleg próbálj olyan emberkét keresni, akinek nem Elements, hanem a rendes Premier és Ő tuti megmondja, hogy csak az Encore segítségével működik-e!
Esetleg megpróbálhatod (gondolom a Premier azért MPEG-2-ben le tudja tömöríteni a filmet) , hogy egy másik DVD szerkesztő progival megcsinálod a DVD-t. Az Ulead DVD Movie Factory elég jó, bár fizetős, de van ingyenes is: ezen az oldalon találsz néhányat!

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.