Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • rlazol

  addikt

  válasz zjuhasz #265 üzenetére

  zjuhasz: ha nem legális a premiered, akkor lehet, h a feltörő kód nem volt jó, így keletkezhetnek ilyen apró hibák a programban. Jobb tippem nincs. Mellesleg, ha bemész oda, h Adobe media encoder ott is be tudod állítgatni ahogy szeretnéd.

  pdoki64: valószínüleg van értelme. :) ha a szürke idősáv alatt látsz egy vékony piros csíkot, az azt jelenti, h az adott video megjelenítéséhez neki a szabvány videolejátszáson felül egyéb processzorműveletet is el kell végeznie. Ezt bármi indokolhatja, nem csak az effekt vagy áttűnés, hanem pl at is, h a kiindulási avi nem tömörítetlen, hanem vmilyen codecet kér.Ugyanakkor, a pirosat mindig az egész klipre vonatkoztatja akkor is, ha csak az elején vagy végén van az extra számolgatós dolog. És mivel mindig csak azt rendereli le, ahol a WAB van, azzal lehet játszani.

  A Preview fileokat nyugodtan törölheted, ha kevés a helyed, max újrarendereled a piros részeket. Amúgy 9 Gb nem méret, ez kb 42 perc előnézetet jelent. Nekem a PremierTemp könyvtár egy külön, 2*36 Gb-s Raid1 tömbben van, ami csak erre szolgál Mit értesz az alatt, h romlik a minősége? Minek ronlik? A Preview - előnézeti file, semmi köze a végeredményhez, arra van , h Te meg tudd nézni, jó-e

  olli: mit értesz az alatt, h az audió sáv nyelve????

  Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

Hozzászólok Aktív témák