Új hozzászólás Aktív témák

  • Kroni1

    veterán

    Watt25: "Azzal persze lehet küzdeni, hogy a YouTube (fps-től függően) 3-5 Mbps-ra tömöríti a HD videót, de arra van a másik topic." - Hát igen, én többek közt most ezzel is kűzdök, vissza is olvastam ott, köszi!

    aldebaran: Köszi neked is, szerintem egyre gondolunk, ezt a media encodert kipróbálom majd, bár maga a Premiere is tudja ugyanezeket, (meg még ugye sok mást is) úgyhogy gondolom elég lesz abban vágnom és ezekkel a beállításokkal konvertálnom is..

    MrChris: "Premiertől nem lesz jobb minőségű a végeredmény" - Tudom, hogy nem lesz tőle jobb, csak azt remélem, hogy kevésbé lesz rossz, azaz nem sokat romlik renderelés után a forrásanyaghoz képest a minőség. A bajom az volt eddig, pl. Pinnacle Studio-val, hogy 1080@60fps MP4 12000kbps kimenet mellett is eléggé lerontja a képminőséget.
    A YT-ról már nem is beszélek, az még az 50Mbps eredeti fájljaimat is úgy lerontotta, hogy gyakorlatilag ebből a szempontból tök mindegy volt, hogy a gyengébb vagy a jobb kamerával veszek fel, mert úgyis egyformán szar lett a kép. Csak azt tudnám, hogy néhány YT-on látható akciókamerás videónak meg mitől lehet az 5Mbps ellenére mégis gyönyörűszép képe?! :F

Új hozzászólás Aktív témák