Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    válasz Roachy #1256 üzenetére

    Megvolt a kétségbeesés, de mikor lehiggadtam akkor pont ezzel próbálkoztam. Free Studioban találhato MP4 convertert használtam, de bármit állítottam mindig 58fps-re konvertálta.
    Ezt szerencsére már rendesen kezelte a premiere, habár a visszajátszást nem csípte, eléggé akadozott, de a végső kimentés jól sikerült.

    Örülök hogy van kis élet a topikban. Szívesen olvasgatnám ha több technikai kérdés merülne fel. Esetleg nem tudnátok ajánlani valami videókat, ahol kisebb nagyobb hasznos trükköket mutatnak be. Nem alap dolgokra gondolok, hanem olyasmire ami mondjuk megkönnyíti a dolgod, de magadtól nem biztos hogy rájössz, mert el van dugva... (pl mint a Video Transition effectnél a Dissolve mappában a cross Dissolve, dip to black dip to white) nem egy nagy dolog, de gyorsabb mint kézzel húzogatni a keyframenként.

    Teljes Lynda tananyagot nem néznék végig annyi időm nincs és amúgy is csak hobbyból csinálom, de pár érdekesebb megoldást szívesen megnéznék, amivel a szakavatottabb grafikusok időt spórolnak.

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák